Ansøgningsfrist: 25. juli 2021

Skansevej 22

4880 Nysted

Søren Hansen, 25 18 79 33

På Nysted Efterskole er vi aldrig alene. Vi arbejder i flerlærer-teams, hvor man fælles forbereder, afvikler og evaluerer undervisningen. Vi søger derfor en lærer, der vægter samarbejdet højt og har lyst til at arbejde tværfagligt på tværs af linjer og fag. Samtidig er vi en skole, hvor det altid er den enkelte elevs udvikling, der er i centrum - hvad enten det er fagligt eller socialt.

Nysted Efterskole er en praktisk orienteret efterskole med erhvervsrettede linjer, som arbejder med inkluderende fællesskaber ud fra ICDP-princippet - ressourceorienteret relationspædagogik. Skolen huser 130 elever fordelt mellem piger og drenge på 8., 9. og 10. årgang. Vi søger en engageret lærer, som udover at undervise også brænder for at tage ansvar og del i det fantastiske efterskoleliv.

Vi tilbyder:

• Et godt og velfungerende personaleteam
  • Faglig og pædagogisk sparring og udvikling
  • Mulighed for nytænkning og anderledes undervisningsformer

Stillingen indeholder:

• Undervisning og tilsyn i et varieret og fleksibelt skema.
  • Delt kontaktlærerfunktion.
  • Aften- og eller weekendtilsyn.

Desuden skal man deltage til møder, fælles forberedelse og planlægning samt være med på udflugter, skolerejse og andre lignende arrangementer.

Stillingen er på fuldtid og løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgningsfristen er den 25. juli 2021
Ansøgningen sendes til: soerenh@nysted-efterskole.dk
Vedhæft relevante bilag. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28.7.2021

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at orientere dig på Nysted Efterskoles hjemmeside: www.nysted-efterskole.dk eller kontakte viceforstander Søren Hansen på telefon 25187933