Odsherred
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 10. juni 2023

Tilføjet: 12. april 2023

Adresse

Odsherreds Efterskole

Adelers Alle 127

4540 Fårevejle

Kontakt

Lone Aalholt Nielsen, 2932 5683 / lone@oepost.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Har du evnerne og lysten til at være med til at videreudvikle Odsherreds Efterskole og dens globale profil herunder linjerne OE-international og OE-business? Falder det dig naturligt at have et godt overblik og kunne holde hovedet koldt, alt imens du er i gang med at løse mangeartede opgaver i samarbejde med skolens øvrige personale? Har du en anerkendende tilgang til eleverne, og lægger deres trivsel og dannelse dig på sinde, så er du måske den rette person som vores nye afdelingsleder.

Odsherreds Efterskole har et globalt udsyn og vi samarbejder med søsterskoler rundt om i verden samt med internationale NGO’er. Vi har 180 elever på 10. klassetrin. Vi har en anerkendende og inddragende ledelsesstil, hvor vi søger at lytte til, hvad der rører sig på skolen, i samfundet og i verden.

Vi søger en afdelingsleder med følgende kompetencer:

 • Erfaring fra efterskole, højskole, friskole eller folkeskole. Du kan f.eks. være viceforstander, pædagogisk leder eller afdelingsleder
 • Er rustet til at arbejde i et ledelsesteam – også når det er udfordrende
 • Brænder for pædagogisk udvikling og dannelse – efterskoletanken
 • Kan navigere i en travl hverdag med uforudsete opgaver og afbrydelser
 • God til at samarbejde og har en anerkendende og imødekommende tilgang til elever og kollegaer
 • Er observerende og kan supervisere og give lærerne feedback på deres undervisning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • At skabe overblik og få hverdagens mangeartede opgaver løst lige fra vikardækning, skemalægning, prøver, rejser, særprogrammer m.m.
 • Pædagogisk udvikling i samarbejde med den øvrige ledelse
 • Daglig kontakt med elever, forældre og medarbejdere
 • Ansvarlig for den faglige undervisning herunder årsplaner m.m.
 • I samarbejde med skolens øvrige ledelse at videreudvikle og styrke skolens profil.

Bestyrelse og ledelse står overfor at gentænke og genformulere vores vision, formål og værdier. Det vil derfor være en fordel, hvis du som person har visioner, ønsker og vilje til at indgå i en sådan proces.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at besøge skolen, er du meget velkommen til at kontakte øverste leder Lone Aalholt Nielsen på tlf. 29 32 56 83 eller på lone@oepost.dk

Løn- og ansættelsesvilkår fastsattes efter aftale indenfor rammerne af fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet, LC og CO10, samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv.

Ansættelsessted: Odsherreds Efterskole, Adelers Alle 127, 4540 Fårevejle

Læs mere om skolen på www.odsherredsefterskole.dk

Ansøgning med relevante bilag samt en beskrivelse af dine ledelsesværdier sendes i pdf-format til lone@oepost.dk senest den 10. juni 2023.