Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 12. december 2019

Tilføjet: 27. november 2019

Adresse

Efterskolen Østergård

Østergårdstræde 42

4735 Mern

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Efterskolen Østergård er en efterskole for elever, der har særlige læringsforudsætninger. Vi prioriterer kreative, praktiske og musiske fag højt, men har også fokus på bogligheden. Gennem et trygt og struktureret læringsmiljø bidrager vi til, at eleverne udvikler personlige, sociale og faglige kompetencer.

Vi har en dynamisk og engageret medarbejderstab, der alle yder vores bedste for at opfylde efterskolens visioner og værdier. Vi forventer naturligvis, at vores medarbejdere kan identificere sig med skolens værdigrundlag og er indstillede på at medvirke til at skabe et godt og konstruktivt pædagogisk miljø, hvor alle deltager aktivt og engageret i hele efterskolens liv og udvikling.

Efterskolen Østergård er i vækst og søger derfor 3 nye lærere med engagement og gåpåmod, som har lyst til at indgå i efterskolelivets mangfoldige opgaver. Vi leder efter dig, der kan se dig selv i, gerne flere, af følgende faglige og personlige profiler:

  • du er uddannet lærer, og gerne med linjefag inden for dansk, matematik og/eller engelsk
  • du er et kreativt / musisk menneske med interesse for Performancefaget og gerne med linjefag i musik
  • du har kompetencer indenfor gartneri og har mod på at blive en del af vores landbrugslinje, hvor du blandt andet skal stå for at udvikle og vedligeholde skolens grønne områder sammen med eleverne på landbrugslinjen.
  • det er et plus, hvis du har en teoretisk efteruddannelse inden for specialpædagogik
  • du er god til at arbejde ressourceorienteret og med en anerkendende pædagogik. Du er optaget af læringsstrategier, og du har lyst til løbende at udvikle dig, så du kan imødekomme elevernes behov
  • du er klar til at indgå i efterskolelivets skiftende arbejdstider og sætte gode aktiviteter i gang
  • du er god til at dokumentere og har gerne erfaring med handleplaner, løbende evaluering mv.

Vi søger lærere, der

  • har en passion for at undervise i musik eller kreativt værksted
  • brænder for arbejdet med unge mennesker og møder dem i øjenhøjde
  • bidrager med godt humør i forhold til såvel børn som kollegaer.

Udover undervisning indeholder stillingerne tillige kontaktlærerfunktion, pædagogisk tilrettelagt samvær og tilsyn med eleverne.

Du skal have erfaring inden for det specialpædagogiske område, og du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker i det forpligtende fællesskab, der findes på en efterskole, og som rækker langt ud over de egentlige undervisningstimer.
Læs mere på efterskolenoestergaard.dk eller ring til forstander Eva Gamborg på tlf. 55396130.

Stillingen er på fuldtid og ansættelse sker i henhold til aftale mellem Finansministeriet og LC.
Ansøgningen inkl. udtalelser mv. skal være os i hænde senest torsdag den 12. december kl. 12.00 og stiles til Forstander Eva Gamborg Nielsen på mail: kontor@oe42.dk. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 16. december og tirsdag den 17. december.