Ansøgningsfrist: 18. august 2022

4320 Lejre

Per Krøis Kjærsgaard, 29 27 25 59

Om stillingen
Det er afgørende, at vores nye kollega kan undervise i engelsk på et højt fagligt niveau. Desuden har vi forskellige andre ønsker og drømme.

Need to have:
- Cambridge 10. klasse: Undervisning på højt fagligt niveau i ”English – Second Language” og ”Global Perspectives” Undervisningen foregår på engelsk.

Nice to have:
- Idræt: Skolen har obligatorisk idræt for alle elever samt flere valgfag.
- Vejleder: Alle elever kommer forbi vores vejledere, der er tovholdere på uddannelsesvalg og brobygningsforløb. Måske er du allerede vejleder, eller også har du lyst til at tage Efterskolernes vejlederuddannelse og indgå i vores vejlederteam sammen med en kollega.

Vi hører også gerne om, hvilke spændende ting, du i øvrigt kan byde ind med til undervisning og fritid.
Stillingen er en fuldtidsstilling omfatter endvidere de med efterskolen forbundne opgaver som arrangementer samt aften- og weekendtilsyn.

Om dig
Måske er du kandidat i engelsk. Måske har du boet i et engelsktalende land. Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole
Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole. Vi lægger vægt på høj faglighed og en stærk musisk/kreativ og international profil. Højskolesangbogen og Efterskolesangbogen er naturligvis fremme hver dag til morgensang og aftensang.
Skolen er en kombineret skole med både en friskole og en børnehave tilknyttet. Skolen har til huse i rummelige og flotte lokaler og har unikke udearealer med egen skov og sø. Vi har netop bygget ”Naturværket”, hvor der er plads til udendørs undervisning og friluftsliv.

Osted Efterskole har 130 elever. Skolen ligger i Osted med gode busforbindelser til stationsbyerne Roskilde, Viby Sj. og Lejre.

Du kan læse mere om os på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte forstander Per Krøis Kjærsgaard på 2927 2559 eller afdelingsleder Mads Gaarde Lambach på 2230 3535.

Ansøgninger mrk. ”efterskolelærer” med relevante bilag og udtalelser skal fremsendes elektronisk til job@ofe.dk senest torsdag den 18. august 2022.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.