Ansøgningsfrist: 2. december 2022

Per Krøis Kjærsgaard, 2927 2559
Mads Gaarde Lambach, 2230 3535

Om stillingen

Vores nye kollega skal kunne:

• undervise og føre til prøve i dansk og engelsk på et højt fagligt niveau for 9. og 10. klasse.
  • inspirere og begejstre eleverne på vores kunstlinje eller musiklinje

Har du erfaring med studievejledning eller har du en drøm om at tage del i denne opgave, hører vi også gerne fra dig.

Derudover hører vi også gerne om, hvilke spændende ting, du i øvrigt kan byde ind med til undervisning og fritid. Stillingen er en fuldtidsstilling og omfatter endvidere de med efterskolen forbundne opgaver som arrangementer samt aften- og weekendtilsyn.

Om dig
Du er fagligt kompetent til de nævnte fagområder. Vi forventer, at du har lyst til efterskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre og brænder for samværet med unge. Du er en mødestabil og selvstændig person, der kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Om Osted Efterskole
Osted Efterskole er en bred, almen, grundtvig/koldsk efterskole. Vi lægger vægt på høj faglighed og en stærk musisk/kreativ og international profil. Højskolesangbogen og Efterskolesangbogen er naturligvis fremme hver dag til morgensang og aftensang.
Skolen er en kombineret skole med både en friskole og en børnehave tilknyttet. Skolen har til huse i rummelige og flotte lokaler og har unikke udearealer med egen skov og sø. Vi har netop bygget ”Naturværket”, hvor der er plads til udendørs undervisning og friluftsliv.

Osted Efterskole har 130 elever. Skolen ligger i Osted med gode busforbindelser til stationsbyerne Roskilde, Viby Sj. og Lejre.

Du kan læse mere om os på www.ostedefterskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte forstander Per Krøis Kjærsgaard på 2927 2559 eller afdelingsleder Mads Gaarde Lambach på 2230 3535.

Ansøgninger mrk. ”efterskolelærer” med relevante bilag og udtalelser skal fremsendes elektronisk til job@ofe.dk senest fredag den 2. december 2022.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og LC.