Ansøgningsfrist: 6. april 2020

Kvistgård Stationsvej 2 A-B
3490 Kvistgård

Tlf. 49 13 96 87

Vil du være med til at skabe inspirerende rammer for elever på en Rudolf Steinerskole?

Vi søger to lærere, en erfaren klasselærer, gerne humanistisk orienteret samt en naturvidenskabelig orienteret lærer. Begge til ansættelse pr. 1. august 2020.
Med afsæt i steinerpædagogikken er vores mål hver dag at skabe en tryg og lærerig skoledag for vores elever, et tillidsfuldt samarbejde med vores forældre og et inspirerende og udviklende arbejdsmiljø for alle skolens ansatte.

Om os:

• Vi er en friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik.
  • Skolen har 12 klasser – de ældste udgør Steiner HF.
  • Vi har undervisning i mange fagområder indenfor såvel boglige fag som kunst, musik og håndværk.
  • Vi har endvidere vuggestue, børnehave, SFO og klub tilknyttet skolen.
  • Vi har 300 elever samt et kollegium af engagerede lærere med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket.
  • Endelig har vi en fantastisk beliggenhed i Kvistgård med næsten egen station og en smuk skov i baghaven.

Om dig forestiller vi os

• at du har erfaring med og er glad for unge mennesker i alderen 12 – 15 år
  • at du interesserer dig for Steinerpædagogik
  • at du er et menneske, der vil engagere dig i skolen
  • at du er ansvarlig, har humor og er god til at samarbejde

Stillingernes beskæftigelsesgrad er begge på ca. 70%, afhængig af kvalifikationer og fagkombination.

Send venligst motiveret ansøgning med CV senest den 6. april 20 til mellemskolekoordinator Ib Kasper Hansen ikh@steinerskolen-kvistgaard.dk

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL