Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. april 2023

Tilføjet: 20. marts 2023

Adresse

Efterskolen Solbakken

Ærtebjergvej 75

Tjæreby

4230 Skælskør

Kontakt

Marianne Mortensen, 5814 1152

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Så er vores ledige stilling på Efterskolen Solbakken måske noget for dig. Skolens køkken er noget helt særligt; alle eleverne er i køkkenet tre uger hen over året, hvor de varetager alle opgaver indenfor madlavning til 90 mennesker hver dag. Du vil indgå i et team på tre undervisere, som har ansvaret for køkkenet. Vi bruger økologiske varer så meget vi kan, og laver stort set al vores mad fra bunden. Vi forsøger derudover at vise eleverne en verden af forskellig mad og madtraditioner.

Vi søger en ny kollega som

  • Er uddannet lærer, eller har anden relevant uddannelse indenfor ernæring og sundhed
  • Har lyst (og tålmodighed) til at arbejde med teenagere
  • Tænker bæredygtigt i forhold til mad og madspild
  • Eventuelt kan undervise i et eller flere valgfag
  • Du må gerne have erfaring med at arbejde og/eller undervise i et storkøkken, men det er ikke et krav

Udover timerne i køkkenet og i dine eventuelle valgfag, vil der også være aften- og weekendtilsyn knyttet til stillingen. Ansættelsesgraden aftaler vi sammen med vores nye kollega.

Efterskolen Solbakken er en efterskole for unge med læse-og skrivevanskeligheder (ordblinde). Vi optager 78 elever fordelt på 9. og 10. klasse.

Vi kan tilbyde dig en varm og inkluderende arbejdsplads med stor medindflydelse på stort og småt, ikke mindst dine egne arbejdsopgaver. Vi er et hold på 13 lærere, 1 pedel, en sekretær/forretningsfører og en forstander.

Du kan læse mere om stillingen og om skolen på vores hjemmeside. Under punktet ”Velkommen” kommer der et skriv som kan gøre ansøgere lidt klogere på et eventuelt liv som efterskolelærer på Efterskolen Solbakken.

Har du spørgsmål eller vil besøge skolen inden du søger, kan du kontakte skolens forstander Marianne Mortensen på 5814 1152.

Ansøgningsfrist: d. 14. april kl. 12.00. Samtalerne forventes afholdt d. 27. april.

Ansættelse pr. 1. august 2023. Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og LC. Vi aftaler sammen med dig ansættelsesgraden, som kan ligge mellem 60 og 100 %.

Ansøgningen skal sendes til: forstander@efterskolensolbakken.dk. Send din ansøgning i et samlet pdf-dokument.