Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Tjæreby

4230 Skælskør

Marianne Mortensen, forstander@efterskolensolbakken.dk / 58 14 11 52

Vi søger to nye kollegaer pr. 1. august til vores 10. klasse.

Efterskolen Solbakken er en ordblinde-efterskole med plads til 74 elever.
Vores 10. klasse-elever går til afgangsprøver i dansk, engelsk og matematik.
Vores 9. klasse er prøvefri og undervisningen foregår niveaudelt.

Har du lyst til at

• arbejde med unge ordblinde
  • arbejde på en levende og varm arbejdsplads med en stor grad af medindflydelse
  • dele din hverdag med engagerede og dygtige kolleger (13 lærere, to pedeller, en sekretær/forretningsfører og forstanderen)
  • indgå i et stærkt og forpligtende fællesskab
  • undervise på små hold, med 2-lærersystem i dansk og matematik, så er Efterskolen Solbakken måske noget for dig.

Vi søger to nye kolleger der kan varetage undervisningen i et eller flere af fagene dansk, matematik og engelsk i 10. klasse. Derudover har vi brug for to kolleger, som har interesse og kompetencer til at dække et eller flere af følgende områder:

• Undervisning i skolens køkken (alle eleverne arbejder i køkkenet en uge ad gangen)
  • Drama/teater
  • Sløjd eller andet såkaldt værkstedsfag
  • Kreative valgfag

Der indgår aften- og weekendvagter i stillingerne. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC..
Du kan med fordel gå ind på vores hjemmeside og læse mere om os. Under fanen ”Nye kolleger 2021” kan du finde yderligere information om livet som lærer på Solbakken.
Til en af stillingerne er der mulighed for indflytning i tjenestebolig.

Du er velkommen til at kontakte skolens forstander Marianne for en snak eller for at aftale et besøg på skolen: forstander@efterskolensolbakken.dk, 5814 1152

Ansøgningsfristen er mandag d. 15. marts 2021 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til ovenstående mail.

Samtalerne forventes afholdt torsdag d. 8. april 2021