Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 24. maj 2020

Tilføjet: 5. maj 2020

Adresse

Sorø Gymnastikefterskole

Topshøjvej 50

4180 Sorø

Kontakt

Karsten Haim, 23 64 00 35/ kh@soroefterskole.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvis kerneopgave er at uddanne unge mennesker og dertil bygger vi på værdierne, sammenhold, tillid, ærlighed og respekt.

Kan du som underviser, stå inde for disse værdier og brænder du samtidigt for rytmisk gymnastik og koreografi, så er det lige dig vi har brug for!

Bliv en del af gymnastikteamet
Du vil sammen med resten af gymnastikteamet indgå i en kreativ proces og skabe skolens årlige gymnastikopvisning. Du skal både være i stand til at tænke abstrakt og samtidigt lande disse tanker i en struktur. Du skal kunne tage ansvar og gerne have erfaring med komplekse opvisningstanker og have en forståelse af, at arbejde med store grupper.

Spændende engelsk-undervisning
Stillingen indebærer, at du brænder for engelsksproget og er i stand til at formidle og undervise i faget. Du skal være indstillet på at indgå i et team omkring både forberedelse og undervisningen af faget.

Endvidere søger vi en person, der kan undervise i linjefaget rytmisk gymnastik, som er tre gange om ugen og rummer alle niveauer. Du skal have erfaring med håndredskaber og det vil desuden være et plus hvis du også har erfaring med grand prix, der tilbydes som valgfag.

Har du andre kompetencer, der vil kunne bruges i forhold til valgfag, kan dette også sættes i spil.

En efterskole med fart over feltet
Skolen tilbyder et muntert og energisk lærerkollegie med fart over feltet og 210 dejlige unge mennesker, der elsker bevægelse. Et progressivt læringsmiljø og en efterskole, der konstant forsøger at skabe et så attraktivt undervisningsmiljø som muligt.

Efterskolejobbet er alsidigt, så du skal alt efter ansættelse, være klar til aften og weekendarbejde. Der er tale om en fultidsstilling.

Ansøgningsfrist 24. maj kl. 12.00.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Send din ansøgning til job@soroefterskole.dk.

Har du spørgsmål, så kontakt skolens forstander Karsten Haim tlf. 23 64 00 35 eller på kh@soroefterskole.dk