Ansøgningsfrist: 23. oktober 2020

4180 Sorø

Karsten Haim, 23 64 00 35
Susanne Thomsen, 20 21 19 91

Sorø Gymnastikefterskole er en Grundtvigsk efterskole, hvor tillid, ærlighed, respekt og sammenhold er fremhævede værdier, som skolen bygger på. Værdierne kommer til udtryk i et optimistisk tillidsfuldt og positivt syn på eleverne.

Vi søger en dygtig kollega med køkkenfaglig uddannelse, der har lyst til at arbejde på en efterskole. Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere, hvor vi samarbejder om opgaverne.

Også i køkkenet arbejder vi med og uddanner unge mennesker ud fra skolens værdier.

Arbejdstid
Din arbejdstid vil primært ligge mellem kl. 7 og 15 + en ugentlig aftenvagt, samt weekender. Du skal i samarbejde med skolens køkkenleder og skolens øvrige køkkenpersonale være ansvarlig for skolens daglige kost – god smag, sund og varieret.

Vi har 210 fysisk meget aktive 10. klasseelever og 43 personaler. Der serveres dagligt 3 hovedmåltider og 3 forfriskninger.

Udover mad i hverdagene, produceres der gennem året også mad til camps, træninger, møder, kurser og lignende arrangementer på skolen.

Du kan forvente

• En fast fuldtidsstilling
  • En spændende stilling med udfordringer
  • En spændende arbejdsplads med god energi og en god omgangstone
  • En arbejdsplads med engagerede og dedikerede medarbejdere

Tiltrædelse
Tirsdag den 1. december 2020.

Ansøgningsfrist 23. oktober. Forventet samtaler 27. oktober.

Flere informationer om køkkenet.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til forstander Karsten Haim tlf. 23 64 00 35 eller køkkenleder Susanne Thomsen tlf. 20 21 19 91.

Send din ansøgning til job@soroefterskole.dk

Mærk emnefeltet på mailen. “Køkkenassistent“