Ansøgningsfrist: 8. februar 2023

Boestoftevej 58

4660 Store Heddinge

Mette Holten, 6133 7050

Vi ønsker at supplere vores ledelsesteam med en inspirerende afdelingsleder, der har lysten til at udvikle vores traditionsrige og progressive gymnastikefterskole.

Din hovedopgave bliver at udfolde dine kompetencer, bruge din erfaring og udvikle kreative ideer i samarbejde med vores alsidige gymnastik-team, der brænder for at skabe de bedste betingelser for den fælles- og nyskabende opvisning og undervisning i det daglige. Derudover har du blik for elev-trivsel og for, at Stevns medvirker til elevoplevelsen af, at 190 jeg’er bliver til et ’os’ i det forpligtende fællesskab.

Vi agerer i det daglige ud fra en anerkendende tilgang, hvor nærvær, dialog og tillid vægtes højt i vores tilgang til både hinanden i medarbejdergruppen og til vores elever.

Om dig

Vi ønsker en kollega, der kan se sig selv i nedenstående kompetencer og opgaver:

• Efterskolemenneske, der har blik for fællesskab og relationsarbejde.
  • Samarbejde i en samlet ledelse – fra vision til implementering (strategisk ledelse).
  • Er læreruddannet eller har en anden relevant uddannelse.
  • Har en lederuddannelse eller lyst til at tage fx diplom i ledelse.
  • Er dygtig til at motivere, udfordre og udvikle vores alsidige gymnastikteam.
  • Har blik for gymnastikkens kerne: fællesskabende elementer & opvisning, bredde, elite, talentudvikling og gymnastikkens forskellige discipliner.
  • Udsyn og indsigt i, hvad der rører sig i gymnastik og performance på landsplan.
  • Skabe samspil og netværke med foreninger, forbund og andre gymnastikefterskoler.
  • Koordinere, planlægge og afvikle camps.
  • Primusmotor for udlejning af springcenter mv.
  • Har indsigt i budget-planlægning.
  • Har lyst til efterskole-livet, hvor du vil indgå i undervisning (fx som spring-modtager, max 6 timer) og tilsyn.

Der er mulighed for bolig i forbindelse med stillingen.

Interesseret?

Har du spørgsmål angående stillingen og ønsker en rundvisning, kontakt forstander Mette Holten på telefon: 61 33 70 50.

Ansøgningsfrist: d. 8. februar kl. 12:00.
Samtaler afholdes: d. 14. og 15. februar 2023
Evt. anden samtale afholdes: d. 17.2 2023
Forventet tiltrædelse: 1. april 2023

Ansøgning/CV sendes i samlet PDF-format til:

forstander@gymnastikstevns.dk

Løn og ansættelse i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet, LC og CO10 samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.