Ansøgningsfrist: 16. maj 2021

4660 Store Heddinge

Elke Brøns Kaczmarek, 26 39 06 08
Carlo Mathiasen, 40 18 20 62

Vi søger nye undervisere, der er topmotiverede, ambitiøse og dygtige. Vi forventer, at du brænder for gymnastikken, eleverne og for efterskoleformen. Kan du byde ind på et eller flere af følgende fagområder, hører vi meget gerne fra dig: Power Tumbling, rytmisk gymnastik, Grand Prix gymnastik, Spring, Team Gym og/eller opvisningsgymnastik.

Der kan blive tale om fuldtids- eller deltidsstillinger alt efter kompetencer og profil. Kan du udover gymnastikken undervise i andre fag, eller kan du byde ind med noget helt andet, så vil vi meget gerne vide det.

Vi tilbyder dig et behageligt arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kollegaer og en masse skønne elever, hvor du har stor mulighed for selv at påvirke din hverdag.
Efterskolelærerjobbet er alsidigt, og du skal derfor være klar til såvel aften- som weekendvagter.

Gymnastikken på Stevns er i konstant udvikling, og vi håber, at du vil brænde for at præge udviklingen med lige netop det, du er bedst til.

Nærmere oplysninger ved henvendelse til gymnastikansvarlig Elke Brøns Kaczmarek på tlf. 2639 0608 eller forstander Carlo Mathiasen på tlf. 4018 2062.

Tiltrædelse 1. august 2021. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vi ønsker at modtage din ansøgning som en samlet PDF på mail: forstander@gymnastikstevns.dk.
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 16. maj 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 21

For mere information om skolen tjek vores hjemmeside: www.gymnastikstevns.dk