Ansøgningsfrist: 20. september 2019

Gl. Landevej 27B

4850 Stubbekøbing

Ivan Jakobsen, 27 84 54 25

Med virkning fra 1. november 2019 eller snarest herefter søger vi en skolesekretær til at varetage de administrative opgaver. Vi søger en rutineret administrativ medarbejder med erfaring i bogføring og lønadministration.

Stubbekøbing Efterskole er en specialefterskole med et kristent værdigrundlag med op til 55 elever og 24 medarbejdere.

Vi tilbyder:

• Et godt og varieret arbejde med mange forskelligartede administrative opgaver
  • God arbejdsplads med mulighed for at sætte præg på sit eget arbejde og med mulighed for at videreudvikle sit potentiale

Vi forventer, at du:

• har en relevant uddannelse
  • kan varetage personale- og elevadministration
  • har kendskab til it-systemet KOMIT (finansbogholderi, elevadministration og løn- og karakter)
  • kan deltage i budget- og regnskabsprocessen
  • er åben, fleksibel og serviceminded både i den nære kontakt og i telefonen
  • Kan arbejde selvstændigt, men er også indstillet på at indgå i et teamsamarbejde omkring de administrative opgaver der skal løses på en efterskole

Sidste frist for ansøgning er den 20. september 2019. Ansættelsessamtalerne afholdes umiddelbart herefter. Ansættelsen vil ske efter relevant overenskomst.
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte forstander Ivan Jakobsen på tlf.nr.: 2784 5425. eller nuværende sekretær på tlf. nr.: 5444 1700.

Ansøgningen sendes til: Stubbekøbing Efterskole, Gl. Landevej 27 B., 4850 Stubbekøbing eller på ij@stefalster.dk