Ansøgningsfrist: 18. oktober 2019

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66

Vi søger en dygtig og engageret kok, der i samarbejde med 3 kolleger og 5-6 ugentlige elever vil tilberede lækker og varieret mad til alle os elever og ansatte på Slottet.

De 3 daglige fælles måltider er omdrejningspunktet for vores fællesskab og du skal gennem din madkunst og  kærlighed til unge mennesker være med til at skabe en tryg og hyggelig atmosfære i spisesalen og en kulinarisk oplevelse som vi hver dag vil glæde os til.

Vi har fokus på økologi, bæredygtighed og madspild i vores produktion af mad, og ønsker i samarbejde med dig, at udvikle den historie vi gerne vil formidle om mad og vores køkken på Tølløse Slots Efterskole. Vi efterspørger derfor en kok som er kreativ, handlekraftig og som har noget på hjerte.

På en efterskole er to dage sjældent ens, og arbejdet med unge mennesker kræver tålmodighed, energi og forståelse. Køkkenet har ugentligt 5-6 unge mennesker på køkkenhold, som har pligter i køkkenet, men som også deltager i planlægningen og tilberedningen af maden, og som forventer at lære noget. Det er derfor også vigtigt, at du kan sætte rammer, har en god formidlingsevne, har lyst til at arbejde med de unge og kan vække tillid.

Arbejdet vil fortrinsvis ligge i hverdagene, og da vi har eleverne boende på efterskolen, vil aften- og weekendarbejde naturligvis forekomme.

I din ansøgning ser vi gerne at du uddyber dine tanker om varieret og spændende mad på en efterskole og hvad du gerne ser, at de unge tager med sig i livet, når det handler om madkultur.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest d. 1. December 2019. For besvarelse af spørgsmål til stillingen kan forstander Jannik Kildorf kontaktes på tlf. 61273966.

Løn og ansættelse efter nærmere aftale og stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Ansøgning sendes senest fredag d. 18. oktober kl. 12.00 til tse@slottet.dk