Ansøgningsfrist: 26. juli 2019

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66

Tølløse Slots Efterskole er en almen efterskole for 10. klasse beliggende i naturskønne omgivelser omkring det smukke Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Efterskolen rummer 165 dejlige unge mennesker og en engageret og dygtig medarbejdergruppe. Undervisning og samvær med vores elever er centreret om vores værdigrundlag med fokus på nærvær, tillid og dialog.

I stillingen ligger en forventning om at du skal have undervisningserfaring eller gerne en læreruddannelse, og at du kan undervise i teater, dansk og gerne andre skolefag. Det forudsættes at du kan føre elever til FS 10. klasse eksamen i dansk.
Derudover skal du kunne indgå i aften- og weekendvagter og som kontaktlærer. Du skal kunne se dig selv i skolens værdigrundlag og i opgaven med at danne og uddanne de unge mennesker i efterskoleformen.

Vi søger en lærer som kan undervise på vores teaterlinje i tæt samarbejde med linjens anden lærer, samt være med til at tegne teaterlinjens fremtidige profil.
Teaterlinjen tæller 25 engagerede elever. De skal gennem teoretisk og praktisk undervisning udforske, opøve og lære forskellige teaterteknikker og metoder, såsom karakteropbygning, improvisation, historiefortælling, kropsarbejde og teaterhistorie.

I løbet af året har teaterlinjen et godt samarbejde med musik- og medielinjen om flere forestillinger samt skolens traditionsrige kortfilmsfestival i maj måned.
Vi søger derfor en lærer der har kendskab til fagets teoretiske fundament samt god erfaring og kreative ideer til øvelser og forestillinger.

Ansættelsen sker i henhold til henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere information kan fås hos forstander Jannik Kildorf på tlf.: 61273966 eller på vores hjemmeside www.slottet.dk

Ansøgningsfristen er fredag d. 26. juli kl. 12.00 og ansøgningen sendes til: jk@slottet.dk

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 29/30. juli.