Ansøgningsfrist: 25. oktober 2021

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66

Vi er en efterskole med 165 elever, beliggende i de skønne omgivelser omkring Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Vi har et varmt, inspirerende og dygtigt lærerkollegium, hvor der er højt til loftet.
Vi har en skole hvor vi brænder for at løfte eleverne personligt, fagligt og socialt og et sted hvor pladsen til nye ideer er stor.
Vores værdigrundlag er gennemgående i hele vores omgangsform og undervisning og det er derfor vigtigt, at du som ansøger kan se dig selv i dets rammer. (Se vores værdigrundlag på www.slottet.dk)
Efterskolen er for 10. klasse og vi tilbyder 5 linjefag:
Idræt, Medie, Teater, Musik og Kunst og design, samt de grundlæggende fag: Dansk, Engelsk, Matematik, Tysk, Fransk og Fysik/kemi.

Vi søger
En uddannet lærer, som kan undervise på Medielinjen og i skolefaget matematik. Det forudsættes at du kan føre eleverne op i FS10 i matematik.
Det vil det være et ekstra plus, hvis du også kan akkompagnere f.eks. en morgensamling på guitar eller klaver.
Derudover skal du kunne indgå i det efterskolemæssige samarbejde som kontaktlærer og i aften- og weekendvagter, hvor samværet med de unge og kolleger værdsættes.

Som medielærer skal du:

• Kunne undervise i film, foto og lydproduktion og have kendskab til redigering af samme.
  • Have en kreativ tilgang til mediefaget og kunne arbejde dynamisk med egne og elevers idéer.
  • Kunne indgå konstruktivt i et tæt samarbejde med medielærerteamet.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Fås hos forstander Jannik Kildorf, tlf. 61273966. Se i øvrigt www.slottet.dk

Ansøgning sendes senest d. 25. Okt. 2021. Kl. 12.00 til tse@slottet.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43.