Ansøgningsfrist: 12. oktober 2022

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66
Christian Lenau, 40 85 12 23

Tølløse Slots Efterskole er en almen efterskole for 10. klasse beliggende i naturskønne omgivelser omkring det smukke Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Efterskolen rummer 165 dejlige unge mennesker samt en engageret og dygtig medarbejdergruppe. Undervisningen og samværet med vores elever er centreret om vores værdigrundlag med fokus på nærvær, dialog og tillid.

Gennem de senere år har vi styrket musikken og fællessangen på Tølløse Slots Efterskole og vi har oplevet hvor samlende og skøn en vej det er til virkelig, at kunne mærke fællesskabet.
Selvom alle vores unge måske ikke er de fødte sangere, så vil de meget gerne synge med og overgive sig til det store fælles kor ved morgensang og i andre sammenhænge. Vi søger derfor en engageret og dygtig korleder, der kan støtte vore nuværende musiklærere og som med energi og tålmodighed kan spille og støtte vores elever til dejlige oplevelser med fællessang.
Det være sig både med sangene fra højskolesangbogen, men du skal også have modet og evnerne til at kunne plukke populære og aktuelle sange sammen med de unge som de også holder meget af.

Du skal kunne undervise på vores musiklinje i tæt samarbejde med linjens 2 nuværende lærere, samt være med til at tegne linjens profil. Musiklinjen tæller nu 24 engagerede elever og undervisningen består primært af bandundervi ning, musikteori og musikhistorie. Vores musiklinje træder ofte op, når vi har arrangementer på efterskolen, men spiller også egentlige koncerter. Vi søger derfor en lærer der har kendskab til musikundervisning og erfaring med at spille instrumenter og som har et solidt teoretisk fundament.

I stillingen ligger en forventning om, at du skal have undervisningserfaring og gerne en læreruddannelse og at du kan undervise i dansk og meget gerne andre skolefag i 10. klasse.
Derudover skal du kunne indgå i aften- og weekendvagter og som kontaktlærer. Du skal kunne se dig selv i efterskolens værdigrundlag og i opgaven med at danne og uddanne unge mennesker i efterskoleformen.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og LC.
I stillingen er der mulighed for at bo på efterskolen i en af skolens mindre tjenesteboliger.
Yderligere information kan fås hos forstander Jannik Kildorf på tlf. 61273966 eller viceforstander Christian Lenau på tlf. 40851223 eller på vores hjemmeside www.slottet.dk
Ansøgningsfristen er onsdag d. 12. oktober kl. 12.00 og ansøgningen sendes til tse@slottet.dk

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43.