Ansøgningsfrist: 26. juni 2019

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66

Tølløse Slots Efterskole er en almen efterskole for 10. klasse beliggende i naturskønne omgivelser omkring det smukke Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Efterskolen rummer 165 dejlige unge mennesker og en engageret og dygtig medarbejdergruppe. Undervisning og samvær med vores elever er centreret om vores værdigrundlag med fokus på nærvær, tillid og dialog.

I stillingen ligger en forventning om at du skal have undervisningserfaring eller gerne en læreruddannelse, og at du kan undervise i engelsk og matematik - og gerne fysik. Derudover skal du kunne indgå i aften- og weekendvagter og som kontaktlærer. Du skal kunne se dig selv i skolens værdigrundlag og i opgaven med at danne og uddanne de unge mennesker i efterskoleformen.

Vi søger en lærer som kan undervise på vores idrætslinje sammen med 5 dygtige kollegaer. Idrætslinjen er koncentreret om glæden ved bevægelse sammen med andre i et fællesskab. Ud over fællesidræt med variation af aktiviteter, leg, bevægelse og samvær udbyder idrætslinjen forskellige specialidrætter som eleverne vælger; Multisport Styrk, Fodbold og Tons. Vi har gode faciliteter med et stort, et dejligt udeområde med fodboldbane, skov og træningsbane og vi har en stor sportshal med fitnessareal. Det forventes, at du har pædagogiske forudsætninger for at kunne undervise i idræt, er legesyg, opfindsom og trives i en virkelighed hvor de unge skal mødes hvor de er. Til gengæld kan vi love engagerede og forventningsfulde elever og en hverdag hvor der er plads til ideer og kreativitet.

Ansættelsen sker i henhold til henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere information kan fås hos forstander Jannik Kildorf på tlf.: 61273966 eller på vores hjemmeside www.slottet.dk

Ansøgningsfristen er onsdag d. 26. juni kl. 12.00 og ansøgningen sendes til: tse@slottet.dk

Ansættelsessamtaler afholdes 27 + 28 juni.