Ansøgningsfrist: 21. januar 2022

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 61 27 39 66

Tølløse Slots Efterskole er en efterskole for 165 unge i 10. klasse og 32 ansatte. Slottet ligger i det naturskønne Gl. Tølløse, tæt på Tølløse Stationsby. Skolen har 5 linjefag: Medie, Teater, Idræt, Musik og Kunst & Design. Vi er et engageret personale, der brænder for efterskoleformen og arbejdet med de unge. Vores skole er en værdibåren almen efterskole, som ønsker at danne og uddanne vores elever til livsduelige og demokratiske medborgere i en lige balance mellem uddannelseskvalificerende fag og de musisk/kreative og kropslige fag. Vores værdigrundlag er udgangspunktet for vores praksis og lyder således:

Tølløse Slots Efterskole vil danne og uddanne eleverne til livsduelige og demokratiske medborgere.
Skolen anser alle mennesker som ligeværdige og enestående, hvorfor tolerance og gensidig respekt er den daglige omgangsform.
Skolen danner rammen om et forpligtende fællesskab, der bygger på nærvær, dialog og tillid.

Vi søger en viceforstander:

• Der kan indgå i et tæt ledelsesteam med vores forstander og den øvrige administration.
  • Der har en konstruktiv og hjertevarm tilgang til arbejdet med de unge.
  • Der kan være med til at følge visioner og målsætninger til dørs.
  • Der har flair for ledelse, strukturering og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver.
  • Der har pædagogisk erfaring og indgående kendskab til efterskoleformen.

Dit arbejdsfelt bliver:

• At være med til at lede og udvikle pædagogisk praksis i samarbejde med forstander og medarbejdere.
  • At lede optagelse og inklusion af elever med specielle udfordringer.
  • At varetage de administrative opgaver i forbindelse med timeregnskab, skemalægning, tilrettelæggelse af prøver m.m.
  • At sparre med personalet i forhold til det pædagogiske arbejde.
  • At indgå i undervisningen - kan du lede en morgensang med musikakkompagnement er det et absolut plus.

Vi tilbyder:

• En skole med højt til loftet, hvor der er plads til både traditioner og til fornyelse.
  • En dygtig og engageret medarbejderstab.
  • En veldrevet efterskole med god søgning af altid dejlige unge mennesker
  • En velrenommeret skole med en sund økonomi.
  • En administration, der samtidig med at vi arbejder seriøst og grundigt, også finder plads til gode grin og højt humør.

Flere oplysninger kan findes på vores hjemmeside: www.slottet.dk. Ansættelse sker efter gældende organisationsaftale for ”Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019. .
Ansøgning sendes til Forstander Jannik Kildorf på tse@slottet.dk senest fredag d. 21. januar 2022 kl. 12.00. Yderligere oplysninger og aftale om evt. besøg, kan fås ved henvendelse til Jannik Kildorf på tlf. 61273966.Samtaler er planlagt til at finde sted i uge 4. Tiltrædelse pr. 1. Marts 2022.