Ansøgningsfrist: 17. januar 2020

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Jannik Kildorf, 59 18 61 00

Da vores pedel har valgt at starte firma op på egen hånd, søger vi en pedel til at varetage den daglige drift, vedligeholdelse og tilretninger af skolens bygninger, lokaler og installationer.

Dine arbejdsopgaver retter sig imod:

• Vores bygningers vedligehold og fornyelser.
  • Vores vand, varme og elforsyning med tilhørende installationer.
  • Den daglige ledelse af og samarbejde med vores 2 øvrige pedeller samt vores rengøringspersonale.
  • At kunne indgå i det efterskolemæssige samarbejde med øvrige personalegrupper samt vores dejlige elever.
  • Budgetansvaret for pedel- og rengøringsområdet.

Du bliver ansvarlig for ovennævnte opgaver og indgår selv i opgaverne på pedelområdet. Samtidig bliver du nærmeste leder for de øvrige pedeller og vores rengøringspersonale.
I dagligdagen vil du skulle referere til efterskolens ledelse.

Du skal have en håndværksmæssig baggrund og erfaringer på området og du skal være god til at skabe overblik og håndtere de mange forskellige opgaver, der opstår i det miljø en efterskole er.
Du skal have gode samarbejdsevner og være i stand til at arbejde sammen med de øvrige personalegrupper på efterskolen samt eksterne håndværkere og samarbejdspartnere på området.

Som ansat på Slottet deltager du i samarbejdet om opdragelse af og samværet med vores elever og du skal kunne se dig selv i vores værdigrundlag hvor nærvær, dialog og tillid er rammen om vores arbejde med de unge. Personlige egenskaber såsom tålmodighed, lune og godt humør samt lysten til at være sammen med de unge vil også blive værdsat.

Ansøgning sendes til tse@slottet.dk

Ansøgningsfristen er fredag d. 17. januar 2020 kl. 12.00, og der afholdes ansættelsessamtaler i uge 4.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat fra 1. marts 2020.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte forstander Jannik Kildorf på telefon 59186100.