Tømmerup

4400 Kalundborg

Pernille Thestrup, 25 12 82 30 / pt@tfe.dk
Lars Jacobsen, 40 17 51 80 / lj@tfe.dk

Vi søger en engageret lærer, der har lyst til at indgå i vores velfungerende team af lærere på Tømmerup Friskole. Du skal have noget på hjertet, og så skal du brænde for friskoletanken. Begreber som iPads, bæredygtighed, verdensborgerskab og udeundervisning er væsentlige elementer i vores undervisning og hverdag.

Du skal først og fremmest kunne undervise i dansk og idræt. Dansk er hovedsageligt på mellemtrinnet, idræt er på flere klassetrin. I det kommende skoleår vil der også være nogle støttetimer på skemaet. Hvis du derudover også er til matematik vil det være fantastisk, men lad os lad os høre, hvad du kan byde ind med, og hvad du brænder for.

Vi lægger vægt på..

• at vore elever i hele skoleforløbet får undervisning af høj faglig standard
  • at skole-hjemsamarbejdet er åbent og tillidsfuldt
  • at give eleverne et aktivt socialt medansvar
  • at skolen sigter på at bibringe eleverne en høj grad af livskvalitet
  • at fællesskabet også er en vigtig del af børnenes skolegang
  • at du har muligheder for udvikling
  • at der er kort fra tanke til handling

Vi forventer selvfølgelig (som alle andre steder også gør), at vores nye kollega er samarbejdsorienteret, fleksibel, fagligt og pædagogisk engageret, humørfyldt og dynamisk. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdsmuligheder, fleksible mødetider, lærerarbejdspladser, velfungerende elever og engagerede forældre - og så har vi en helt ny kaffemaskine på lærerværelset.

Stillingen er på fuld tid, fra den 1. august 2022.

Din ansøgning skal indeholde relevante udtalelser og eksamensbilag. Vi modtager kun ansøgninger på vores ansøgningsportal, https://toemmerupfri.dk/job. Når du sender din ansøgning, vil du til alle sidst få mulighed for at svare på et videospørgsmål.

Ansøgningsfristen er torsdag d. 23. juni 2022. Vi forventer at holde samtaler mandag den 27. juni om eftermiddagen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Hvis du vil høre mere om skolen og om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at komme på besøg. Du kan kontakte viceskoleleder Pernille Thestrup, tlf. 25128230 - pt@tfe.dk eller forstander Lars Jacobsen, tlf. 40175180, lj@tfe.dk.

Læs meget mere om Tømmerup Friskole på vores website https://toemmerupfri.dk.

Tømmerup Friskoles er en del af Tømmerup Fri- og Efterskole og Fribørnehave, der bygger på de Grundtvig-Koldske skoletanker. I friskolen er der 200 elever, 90 elever i efterskolen og i børnehaven er der 30 børn. Skolen er beliggende i en hyggelig landsby ca. 4 km. fra Kalundborg centrum.