Ansøgningsfrist: 20. november 2019

4490 Jerslev Sjælland

Søren Hansen, 26 17 66 20
Helle Grevit, 21 61 72 03

Du er en dygtig lærer, der brænder for at undervise i dansk, engelsk og gerne tysk….ja, og måske endda også i musik.

Kan du lide at færdes blandt aktive unge mennesker og kan du se dig selv på en efterskole, så læs endelig videre, måske er det lige dig, vi mangler.
Foruden den almindelige undervisning skal du kunne varetage de opgaver, der er knyttet til efterskolearbejdet såsom tilsyn aften og weekend samt evt. kontaktlæreropgaver.

Vi er en lille efterskole (ca. 110 elever i 9./10. klasse). Vi danner unge mennesker med det bedste fra idrættens, pædagogikkens og faglighedens verden. Fællesskabet er vigtigt for os, derfor skal alle kende alle. Vi er parate til at løfte i flok – vi synes, vi er gode til at gøre hinanden bedre.

Vi tilbyder:

• en flok glade unge mennesker
  • mulighed for personlig og faglig udvikling
  • indflydelse på din hverdag
  • et godt og tillidsfuldt teamsamarbejde omkring fagene
  • engagerede og glade kolleger i et trygt miljø

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så sender du en ansøgning til forstander@ubby.dk
hurtigst muligt og senest d. 20. november 2019.
For yderligere oplysninger kan du kontakte viceforstander Søren Hansen på 26 17 66 20 eller forstander Helle Grevit på 21 61 72 03. Læs meget mere om os på www.ubby.dk

Vi gør opmærksom på, at vi behandler persondata i forbindelse med ansættelse.
Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her

Løn og ansættelsesforhold efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.