Ubby

Ubby

4490 Jerslev Sjælland

Esben Lambreth, 21 61 72 03 / 30 22 25 44

Vi på Idrætsefterskolen Ubby søger en lærer, der pr. 1. oktober 2022 (eller hurtigst mulig derefter), der kan undervise i flere af følgende fag:

• Springgymnastik
  • Fællesgymnastik
  • Dansk

Idrætsefterskolen har 95 elever i 9. og 10. klasse og står på et Grundtvig-Koldsk værdigrundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk anerkendende tilgang til hinanden og vægter nærvær, dialog og tillid højest. Det forpligtende fællesskab er et grundlæggende omdrejningspunkt i hverdagen, og vi er altid parate til at løfte i flok.

I efterskolen skal du varetage den almindelige undervisning og de opgaver, der er knyttet til efterskolearbejdet såsom: tilsyn aften, sovende nattevagt og weekend, kontaktlærerfunktion, linjefags og ski-lejrskole.

Vi tilbyder:

• Engagerede og dygtige kolleger (der elsker humor)
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Indflydelse på din hverdag
  • Et godt og tillidsfuldt teamsamarbejde omkring fagene og eleverne i et trygt miljø.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send en ansøgning til forstander@ubby.dk
Senest søndag d. 23. oktober. Vi vil dog tillade os at holde løbende samtaler.
For yderligere oplysninger kan du kontakte forstander Esben Lambreth på 21 61 72 03
eller 30 22 25 44
Læs meget mere om os på www.ubby.dk

Vi gør opmærksom på, at vi behandler persondata i forbindelse med ansættelse.
Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her

Løn og ansættelsesforhold efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og LC.