Ansøgningsfrist: 1. august 2021

Hovedgaden 8

Ubby

4490 Jerslev Sjælland

Esben Lambreth, 30 22 25 44 (sms)
Mette Holten, 61 33 70 50 (sms)

Friskolen og idrætsefterskolen Ubby mangler 2 lærere pr. 1. august 2021, eller hurtigst mulig herefter, som kan undervise i flere af følgende fag:

• Matematik
  • Engelsk
  • Fodboldlinje
  • Dans/rytme linje
  • Fitness linje
  • Fællesgymnastik
  • Uu-vejleder

Kan du lide at færdes blandt aktive unge mennesker, og kan du se dig selv i efterskoleverden, så læs endelig videre, måske er det lige dig, vi mangler.
Vi er en efterskole ca. 110 elever i 9./10. klasse. Vi danner unge mennesker med det bedste fra idrættens, pædagogikkens og faglighedens verden. Fællesskabet er vigtigt for os, derfor skal alle kende alle. Vi er parate til at løfte i flok – vi synes, vi er gode til at gøre hinanden bedre.

I efterskolen skal du varetage den almindelige undervisning og de opgaver, der er knyttet til efterskolearbejdet såsom: tilsyn aften og weekend, kontaktlærerfunktion m.m.

Vi tilbyder:

• en flok glade unge mennesker
  • mulighed for personlig og faglig udvikling
  • indflydelse på din hverdag
  • et godt og tillidsfuldt teamsamarbejde omkring fagene
  • engagerede og glade kolleger i et trygt miljø

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send en ansøgning til forstander@ubby.dk
Senest søndag d. 1. august.
Vi afholder samtale uge 31.
For yderligere oplysninger kan du kontakte forstander Esben Lambreth på 30 22 25 44 eller viceforstander Mette Holten 61 33 70 50. Vi er i ferieperioden, så lig gerne en sms, så vil vi ringe dig op, hvis der er spørgsmål.
Læs meget mere om os på www.ubby.dk

Vi gør opmærksom på, at vi behandler persondata i forbindelse med ansættelse.
Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her

Løn og ansættelsesforhold efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.