Ansøgningsfrist: 9. januar 2022

4490 Jerslev Sjælland

Esben Lambreth, 21 61 72 03
Mette Holten, 61 33 70 50

Friskolen og idrætsefterskolen Ubby mangler 2 lærere pr. 1. januar 2022 eller hurtigst muligt, som kan undervise i flere af følgende fag:

• Spring
  • Fitness
  • Dans/rytme
  • Tysk
  • Matematik/fysik/kemi
  • Kreative fag
  • It-kompetencer

Kan du lide at færdes blandt aktive unge mennesker, og kan du se dig selv i efterskole- og/eller friskoleverdenen, så læs endelig videre, måske er det lige dig, vi mangler.
Vi er en Efterskole ca. 110 elever i 9./10. klasse, og en friskole med 170 elever fra 0. - 8. kl. Vi står for barnet i centrum, anerkendende tilgang, kreativitet, faglighed ud fra elevens centrum. Fællesskabet er vigtigt for os, derfor skal alle kende alle. Vi er parate til at løfte i flok – vi synes, vi er gode til at gøre hinanden bedre.

I efterskolen skal du varetage den almindelige undervisning og de opgaver, der er knyttet til efterskolearbejdet såsom: tilsyn aften og weekend, kontaktlærerfunktion m.m.

Vi tilbyder:

• en flok glade unge mennesker
  • mulighed for personlig og faglig udvikling
  • indflydelse på din hverdag
  • et godt og tillidsfuldt teamsamarbejde omkring fagene
  • engagerede og glade kolleger i et trygt miljø

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send en ansøgning til forstander@ubby.dk
Senest søndag d. 9. januar, og skriv venligst om din interesse er i efterskolen, friskolen eller begge.
For yderligere oplysninger kan du kontakte forstander Esben Lambreth på 21 61 72 03 eller viceforstander Mette Holten 61 33 70 50.
Læs meget mere om os på www.ubby.dk eller www.friskolenubby.dk

Vi gør opmærksom på, at vi behandler persondata i forbindelse med ansættelse.
Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her

Løn og ansættelsesforhold efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.