Ansøgningsfrist: 25. januar 2020

4490 Jerslev Sjælland

Mikkel Bilstrup, 28 56 75 76
Bent Kock, 30 75 53 73

Da vores forstanderpar stopper ved udgangen af juli, søger vi en ny forstander med start 1. august 2020.
Vi er en friskole og efterskole i naturskønne omgivelser med ca. 180 elever fra 0. kl. til 9. kl. og med 96 sengepladser i idrætsefterskolen som fordeler sig i 9. og 10. kl.
Vi er den lille trygge skole med et grundtvig-koldsk menneskesyn.

Vi søger en forstander, der har flair for og lyst til at arbejde med:

• Personaleledelse, økonomi og administration
  • Udvikling af ledelsessammensætningen i vores organisation
  • Visionær udvikling af vores skole i tæt samarbejde med lærerne, det øvrige personale og bestyrelsen

Vi har følgende forventninger til dig:

• Ledelseserfaring og/eller relevant uddannelse
  • Gerne erfaringer fra kombinerede skoler
  • At du har fokus på trivsel og samarbejde
  • At du innovativt styrker vores skole og medarbejdere
  • At du kan identificere dig med skolens værdigrundlag og børne-/menneskesyn
  • At du kommunikerer tydeligt, anerkendende og tillidsfuldt
  • At du er et rummeligt og lyttende menneske med sans for såvel tradition som fornyelse

Det vi kan tilbyde:
En skole i stadig udvikling. Engagerede og dedikerede medarbejdere, som får fri- og efterskolen til at stå sammen, og derved får samlet eleverne på tværs til forskellige fællesskabende aktiviteter året igennem.
En aktiv bestyrelse som bidrager til udvikling af skolen.
En 235m² stor forstanderbolig med 5 værelser i alt. 2 store stuer og spiseafdeling med køkken, som er fordelt på stueplan og 1. sal.

Ansøgning:
Ansøgningsfristen er den 25. januar 2020 og sendes på mail til bestyrelse@ubby.dk

Kontakt:
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker at besøge skolen, kan du kontakte bestyrelsesformanden Mikkel Bilstrup på tlf. +45 28567576 eller næstformanden Bent Kock på tlf. +45 30755373

Læs meget mere om os på www.friskolenubby.dk og www.ubby.dk
Løn og ansættelsesforhold efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY tager persondatasikkerhed alvorligt. Se vores persondatapolitik her