Ansøgningsfrist: 10. september 2022

Vinde Helsingevej 41

4281 Gørlev

Charlotte Rersøe, 29 87 97 80

Vi søger en person, der deler vores værdier. En der gerne vil være en del af et stærkt kulturfællesskab sammen med den øvrige ledelse og skolens ansatte og som, sammen med den pædagogiske leder i efterskolen og skolens forstander, vil stå i spidsen for at bevare et tæt samarbejde om at udvikle vores vel-drevne og traditionsrige skole.

Om skolen
Vestsjællands Idrætsefterskole er en del af den selvejende institution Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole og børneinstitutionen Friluftsgården.

Vestsjællands Idrætsefterskole er en Grundtvig-Koldsk efterskole med 143 elever i 10. klasse. Vi har fokus på gymnastik, idræt, fællesskab og sund livsstil.
Skolen er fra 1867, og der har været efterskole siden 1890 – selvom vi har skiftet profil til idrætseftersko-le, bygger vi selvfølgelig videre på alle vores erfaringer og traditioner.

Vi bor i flotte bygninger – vi har bl.a. en stor idrætshal med springcenter, 6 klasseværelser med interaktive tavler, stor udendørs parkourbane, dejlige udendørsarealer med to fodboldbaner og en friluftsplads. Vi bor på landet tæt ved Gørlev mellem Kalundborg og Slagelse.
Vi vægter den boglige og den praktisk/musiske undervisning lige højt – begge dele er med til at skabe “hele mennesker”.

Vores elever har et linjefag, der er gennemgående hele året. Skolen tilbyder 6 linjefag:

• Fodbold, drenge
  • Fodbold, piger
  • Dans
  • Spring
  • Spring/Trampolin
  • Krop, sind og sundhed
  • Outdoor

Om dig
Vi søger en viceforstander, som har mod på at tage et stort ansvar samt mange forskellige ledelsesopgaver, så fleksibilitet er et nøgleord. Efterskolen er en vigtig og integreret del af den øvrige institution og lokalsamfundet. Som viceforstander er det vigtigt, at du er en god formidler både på skrift og i tale, og at du er god til at skabe kontakt både lokalt og i efterskolenetværket.
Det er vigtigt for os, at du deler vores værdier og formår at være en tydelig formidler af dem i hverdagen og i samspillet med forældrene. Du skal evne at sætte retning, samtidig med, at du giver plads til, at med-arbejderne kan udfolde deres faglighed selv og i fællesskab. Du skal være godt forankret i din egen faglighed, så du kan være en værdifuld sparringspartner for medarbejderne og den øvrige ledelse.

Derudover forventer vi:

• At du ønsker at være med til at sikre den røde tråd, der skaber tryghed, fællesskab og et rigt socialt liv for vores forskellige efterskolehold
  • At du ønsker at være garant for det hele menneskesyn, hvor vi tør udfordre vores elever og ser skolen som et dannelsesforløb såvel som et fagligt forløb
  • At du har erfaring med kulturen i efterskoleverdenen
  • At du har ledelseserfaring (anses som et plus)
  • At du har solid indsigt i efterskoledrift, herunder økonomi, planlægning, formidling og koordinering
  • At du har stor interesse for idræt og sundhed, således at du vil kunne sparre med vores linjefags-lærere
  • At du har visioner og højt ambitionsniveau for den gode skole og gode hverdag og vil værne om en stærk kultur på en velfungerende skole

Vi tilbyder

• Du vil møde dedikerede medarbejdere, som i det daglige arbejder selvstændigt og i teams, og som gerne opsøger dig for faglig sparring og refleksion.
  • Du kan også forvente et spændende og udviklende lederjob på en yderst veldrevet og respekteret skole og et inspirerende arbejdsmiljø med stærkt kollegialt sammenhold og engagement
    • Veldrevne og velholdte faciliteter
  • Indflydelse på visioner og strategier for skolens fremtidige udvikling

I ryggen har du en forstander og en velfungerende bestyrelse, der understøtter dit arbejde.

Interesseret?
Hvis vi har vakt din interesse så send din ansøgning og CV via linket: https://efterskole.career.emply.com/apply/viceforstander/1a7tod.
Ansøgningsfristen er den 10/9 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer med afsæt i organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16. april 2019.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte forstander Charlotte Rersøe på telefon 29879780. Vi viser også meget gerne skolen frem og tager en kop kaffe med dig.