Ansøgningsfrist: 17. januar 2020

Vinde Helsingevej 41

4281 Gørlev

Inge-Lise Petersen / Henrik Dahl, 58 85 91 00

Vestsjællands Idrætsefterskole søger en kok, eller en med anden relevant køkkenuddannelse, til 30 timer pr. uge til ansættelse 1. marts – eller gerne før.

Vi forventer, at du har kulinarisk fantasi og kan tilberede lækkert, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi, og på mad der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Der skal dagligt laves mad til ca. 140 mennesker. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår også i menuen. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild - og så bestræber vi os på at være et særdeles kreativt køkken.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og vores øvrige dygtige køkkenmedarbejdere. Vi har et åbent køkken, hvor eleverne også deltager i arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med unge mennesker og lære dem om mad og ernæring – og at du er med til at skabe en positiv og glad stemning i køkkenet, også selv om der er travlt.

Det er vigtigt, at du trives på en dynamisk arbejdsplads, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel.

Arbejdstiden ligger primært mellem kl. 6.30 og 14.00 på hverdage. Der kan forekomme vagter om aftenen og i weekenden i forbindelse med arrangementer eller kurser.

Du kan læse mere om efterskolen på www.efterskole.nu eller kontakte køkkenleder Inge-Lise Petersen eller forstander Henrik Dahl på 5885 9100.

Ansøgninger skal indeholde relevante referencer. Ansøgningsfrist er den 17. januar 2020. Ansøgningen modtages kun via vores jobportal https://efterskole.nu/job. Der vil være samtaler onsdag den 22. januar.

Vestsjællands Idrætsefterskole er en del af den selvejende institution Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole, som består af en efterskole, friskole og en daginstitution.

Skolen bygger på den Grundtvig-Koldske skoletradition. Oplysning, udvikling og ansvarlighed er de moderne begreber for skolens virke og grundholdning.

Daginstitutionen Friluftsgården har ca. 50 børn i alderen 0-6 år. Friskolen tilbyder undervisning for ca. 180 elever fra 0. klasse til og med 9. klassetrin. Efterskolens ca. 120 elever tilbydes et skoleår i 9. eller 10. klasse med fokus på gymnastik, idræt, fællesskab og sund livsstil.