Ansøgningsfrist: 18. august 2021

4281 Gørlev

Charlotte Rersøe, 29 87 97 80

www.vindehelsinge.nu

Nå ja, og har du lyst til også at undervise i et fag som håndarbejde, kunne det passe godt ind.

Kan du se dig ind i at kunne varetage en del af ovenstående fag, og vil du være en del af Vinde Helsinge Friskoles stærke kollegiale og omsorgsfulde fællesskab, vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Vores drømmescenarie er at kunne ansætte en lærer, som passer ind i den stilling, der er blevet ledig. Men er du den rette person kan vi nok lave småjusteringer i opgaverne for kommende skoleårs skema. Stillingen indeholder følgende fag: Dansk på 5.årgang, historie på 5. og 6. årgang og tysk på 6. og 8. årgang, og meget gerne lidt håndarbejde.

– Men hvad kan du?

• I din ansøgning skal det fremgå, hvilke fag du kan varetage og brænder for samt øvrige kompetencer

På Vinde Helsinge Friskole har vi et tæt samarbejde mellem lærere, SFO, vores efterskole (Vestsjællands Idrætsefterskole), børneinstitution, ledelse, forældre og elever. Vores skønne vel-holdte skole ligger tæt på smukke naturomgivelser og har små klassekvotienter.

Er du nysgerrig på elevernes verden, og har du lyst til at tage udgangspunkt i det, når du under-viser og møder eleverne i det hele taget, vil vi rigtig gerne se din ansøgning.

Vi lægger stor vægt på et læringsmiljø med elevens læring og trivsel i centrum, og som bygger på vores værdigrundlag med nøgleord som; fællesskab, livsglæde, tolerance, ansvarlighed og selvværd. Det ses blandt andet ved engagerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen om både klasserne og fagene, en motiveret elevgruppe, engagerede forældre og en skolebestyrelse, som er interesseret i at være en støttende og naturlig del af skolens udvikling. Skolen har et stærkt kollegialt fællesskab på tværs af skole og fritid, og er særligt kendetegnet ved en god, anerkendende og omsorgsfuld stemning blandt hele personalet. Det er ganske simpelt et godt sted at arbejde.

Om dig

• Du har lyst til at arbejde med eleverne i udskolingen og på mellemtrinnet.
  • Du brænder for dine fag og kan få dem til at leve blandt eleverne.
  • Du kan skabe en god relation til eleverne og opbygge elevernes relation til hinanden.
  • Du kan lede en klasse og læringsmiljøet i den.
  • Du har interesse i at indgå i skolens dagligdag og det stærke kollegiale fællesskab, vi har her på skolen.
  • Som person er du ambitiøs og engageret og har en positiv og anerkendende tilgang til børn og voksne.

Om skolen
Vinde Helsinge Friskole/Vestsjællands Idrætsefterskole er Sjællands ældste kombinerede fri- og efterskole. Vinde Helsinge Friskole blev startet i 1867 og i 1890 kom efterskolen til.

Den Grundtvig-Koldske skole

Vinde Helsinge Friskole er en Grundtvig-Koldsk skole. Vi bygger på det grundtvigske menne-skesyn og de koldske skoletanker. Det afspejler sig ikke bare i helt håndgribelige ting fortælling og sang men ikke mindst i måden at være sammen på. Selvom det er længe siden Grundtvig og Kold lagde deres tanker frem og der er sket meget i verden siden, er der stadig vigtige ting at holde fast i. Det er bl.a. det at samtale om tingene, at ville udvikle “hele” mennesker og at være til stede i det man gør.

En gammel skole har naturligvis mange traditioner, men vi har dem ikke bare for traditionens skyld, men fordi vi mener de kan tilføre eleverne og hele skolen noget værdifuldt.

Vi ser gerne, at du kontakter os for at høre nærmere om stillingen. Du kan kontakte viceskolele-der i friskolen Charlotte Rersøe på telefon 29879780 (mellem 7:00 og 22:00 alle ugens dage). Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan også orientere dig på vores hjemmeside www.vindehelsinge.nu

Stillingen er en fastansættelse på 80-100% og forventes besat senest 1. oktober 2021, med mu-lighed for at starte tidligere. Løn og ansættelsesforhold efter overenskomst mellem Finansmini-steriet og LC.

Din ansøgning skal både indeholde CV, relevante bilag og gerne referencer. Ansøgningen mod-tages kun på vores ansøgningsportal https://efterskole.nu/job.
Når du sender din ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle din data, læs evt. mere på https://efterskole.nu/data.

Der holdes samtaler løbende.

Ansøgningsfrist
18. august kl. 12:00