Ansøgningsfrist: 3. august 2020

Hylleholtvej 6

4654 Fakse Ladeplads

Tine Engell Kjøller, 56 71 63 88 / 28 14 41 26

Waldemarsbo Efterskole er en efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger, som ligger i naturskønt område tæt på skov og strand midt i Faxe Ladeplads. Vi har brug for en lærer, der har lyst til at undervise unge i alderen 15 – 18 år i et afvekslende og udfordrende efterskolemiljø. En lærer der brænder for elevgruppen, har forståelse for elevernes forskellige udfordringer og har mod på og lyst til at bruge sin faglige og personlige viden i et tæt specialpædagogisk samarbejde med skolens øvrige medarbejdere. Vi er en efterskole, hvor det praktiske og teoretiske går hånd i hånd.

De undervisningsopgaver og pædagogiske muligheder der er i spil, og som du skal kunne varetage er:

• fagområder indenfor et af vores linjefag: Medie & kortfilm (teater/drama tilgang er ingen ulempe)
  • basisfag: dansk, matematik og- /eller engelsk
  • kontaktlærerfunktion
  • at være didaktisk og formidlingsmæssigt kreativ
  • at have lyst til at arbejde med de unges faglige, personlige og sociale udvikling
  • at handle værdibaseret
  • at kunne trives i en helhedspræget efterskolehverdag og være indstillet på deltagelse i kostskolelivets mangeartede opgaver. Herunder aften – og weekendvagter, arrangementer, forældrekontakt mm. Kort sagt en skolehverdag, hvor undervisning og samvær går hånd i hånd

Det er vigtigt, at du har et godt humør, let til latter, har lyst til at engagere dig i livet på efterskolen og kan identificere dig med skolens vision og værdier. Vi er en medarbejderstab, som har højt til loftet, stiller krav til os selv og vores omverden for at gøre vores bedste. Vi er gode til at samarbejde og ikke mindst har vi hjertet på rette sted.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Tine Engell Kjøller på tlf. 56716388 mobil 28 14 41 26

Søg endvidere oplysninger om skolen på www.waldemarsbo.dk, vores Facebook og YouTube-kanaler.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation

Ansøgning sendes senest d.3.8.2020 til tk@waldemarsbo.dk

Samtaler vil finde sted i uge 34.