Ansøgningsfrist: 25. november 2021

4654 Fakse Ladeplads

Tine Engell Kjøller, 56 71 63 88 / 28 14 41 26

Waldemarsbo Efterskole:
Waldemarsbo Efterskole er en efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger, som ligger i naturskønt område tæt på skov og strand midt i Faxe Ladeplads. Vi har brug for en lærer, der har lyst til at undervise unge i alderen 14 – 18 år i et afvekslende og udfordrende efterskolemiljø. En lærer der brænder for elevgruppen, har forståelse for elevernes forskellige udfordringer og har mod på og lyst til at bruge deres faglige og personlige viden i et tæt specialpædagogisk samarbejde med skolens øvrige medarbejdere. Vi er en efterskole, hvor det praktiske og teoretiske går hånd i hånd.

Din profil:

• Du er læreruddannet eller anden relevant uddannelse – helst erfaring med specialundervisning og/ eller målgruppen.
  • Fagområder: Den Grønne linje og gerne musik og lydudstyr.
  • Desuden fagområder indenfor vores basisfag: matematik, engelsk eller dansk (vi spænder fra indskolingsniveau til prøver i FP9) og obligatorisk motion
  • Kontaktlærerfunktion
  • Du er didaktisk og formidlingsmæssigt kreativ
  • Du har lyst til at arbejde med de unges faglige, personlige og sociale udvikling. Elever med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder; både med og uden diagnoser.
  • Du handler værdibaseret og trives i en helhedspræget efterskolehverdag.

Forventninger:
Det er vigtigt, at du har et godt humør, let til latter, har lyst til at engagere dig i livet på efterskolen og kan identificere dig med skolens vision og værdier. Vi er en medarbejderstab, som har højt til loftet, stiller krav til os selv og vores omverden for at gøre vores bedste. Vi gør os umage, er gode til at samarbejde og ikke mindst har vi hjertet på rette sted. Du skal være indstillet på deltagelse i kostskolelivets mangeartede opgaver. Herunder aften og weekendvagter, arrangementer, masser af fællessang, forældrekontakt mm. Kort sagt en skolehverdag, hvor undervisning og samvær går hånd i hånd. Vi er også åbne overfor flere fagområder end ovenstående.

Vi kan tilbyde:

• Mulighed for at være med til at videreudvikle et allerede meget velfungerende skoletilbud i en ramme med pædagogisk nytænkning.
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • Gode fysiske rammer.
  • Tætte, tværfaglige og inspirerende samarbejdsrelationer, herindunder teamsamarbejde.
  • Et super godt og positivt kollegialt miljø med 31 ansatte og 78 skønne elever, der alle har brug for specialundervisning.

Ansøgning, løn- og ansættelsesvilkår:
Ansøgning sendes i en samlet PDF senest d. 25.11.2021 til tk@waldemarsbo.dk. Samtaler vil finde sted mandag og tirsdag i uge 48. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Tine Engell Kjøller på tlf. 56 71 63 88 mobil 28 14 41 26. Søg endvidere oplysninger om skolen på www.waldemarsbo.dk
Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation