Ansøgningsfrist: 19. maj 2021

Hylleholtvej 6

4654 Fakse Ladeplads

Tine Engell Kjøller, 56 71 63 88 / 28 14 41 26

Den ene stilling er en ny lærer, og den anden et barselsvikariet.

Din profil:

• Fagområder for den nye lærer: Dyr & Naturlinjen – helst gerne hesteglad
  • Fagområder for barselsvikaren: kunstlinjen, teaterlinjen
  • Desuden fagområder indenfor vores basisfag: matematik, engelsk eller dansk (vi spænder fra indskolingsniveau til prøver i FP9) og obligatorisk motion
  • Kontaktlærerfunktion
  • Du er didaktisk og formidlingsmæssigt kreativ
  • Du har lyst til at arbejde med de unges faglige, personlige og sociale udvikling
  • Du handler værdibaseret
  • Du trives i en helhedspræget efterskolehverdag.

Forventninger:
Det er vigtigt, at du har et godt humør, let til latter, har lyst til at engagere dig i livet på efterskolen og kan identificere dig med skolens vision og værdier. Vi er en medarbejderstab, som har højt til loftet, stiller krav til os selv og vores omverden for at gøre vores bedste. Vi gør os umage, er gode til at samarbejde og ikke mindst har vi hjertet på rette sted. Du skal være indstillet på deltagelse i kostskolelivets mangeartede opgaver. Herunder aften og weekendvagter, arrangementer, masser af fællessang, forældrekontakt mm. Kort sagt en skolehverdag, hvor undervisning og samvær går hånd i hånd. Vi er også åbne overfor flere nuancerede fagområder end ovenstående.

Om Waldemarsbo Efterskole
Waldemarsbo Efterskole er en efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger, som ligger i naturskønt område tæt på skov og strand midt i Faxe Ladeplads. Vi har brug en lærer, der har lyst til at undervise unge i alderen 15 – 18 år i et afvekslende og udfordrende efterskolemiljø. En lærer der brænder for elevgruppen, har forståelse for elevernes forskellige udfordringer og har mod på og lyst til at bruge deres faglige og personlige viden i et tæt specialpædagogisk samarbejde med skolens øvrige medarbejdere. Vi er en efterskole, hvor det praktiske og teoretiske går hånd i hånd.

Ansøgning, løn- og ansættelsesvilkår
Ansøgningsfrist senest d.19.5.2021 til tk@waldemarsbo.dk

Samtaler vil finde sted i uge 21

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Tine Engell Kjøller på tlf. 56 71 63 88 mobil 28 14 41 26