Ansøgningsfrist: 22. oktober 2021

Brian Uldal Skov, bus@aada.dk65 96 33 30/  24 22 12 81
Lone Binzer,
lb@aada.dk / 30 28 61 81

Pædagogisk medarbejder med idrætsprofil søges

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en engageret, kompetent pædagog/lærer til skole og fritidsordning med tiltrædelse den 1.11.2021 eller snarest derefter. Stillingen er en kombineret fuldtidsstilling.

Vi søger en pædagog/lærer, der ønsker at være aktiv omkring vores idræts- og bevægelsesprofil. Du vil være tilknyttet både i SFO- og skoledel. Du forventes at indgå i et forpligtende tværfagligt samarbejde med lærer- og pædagog kolleger. Det er nødvendigt at være omstillingsparat og fleksibel, så vil du være en del af en udviklingsorienteret friskole og fritidsordning, er nedenstående opgaver en del af jobbet.

• Støttelærer i klasser eller for enkelte elever med særlige behov
  • Idrætsundervisning i de yngste klasser
  • Igangsætter af aktiviteter i SFO-del, blandt andet med bevægelse som fokuspunkt
  • Deltage i udvikling af pædagogik og skolekultur, også i forbindelse med om- og tilbygning
  • Det kan ligeledes blive aktuelt at være en del af skolens Forårs-SFO fra 1.3.2022
  • Du ser vores naturskønne omgivelser som et aktiv for SFO-aktiviteter og undervisning

Sidste frist for ansøgning er fredag d. 22.10.2021 kl. 12.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved henvendelse pr. mail eller telefon til afdelingsleder i SFO, Brian Uldal Skov, bus@aada.dk tlf. 6596 3330/2422 1281 eller skoleleder Lone Binzer, lb@aada.dk tlf. 3028 6181.
Ansøgning med relevante bilag i samlet pdf.fil sendes til kontoret@aada.dk. Mærk ansøgningen “pædagogisk stilling med idrætsprofil'. Samtaler afholdes i uge 43.
Ansættelse sker for så vidt angår lærerdelen efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ådalskolen er en grundtvig-koldsk friskole med 230 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte medarbejdere. https://aada.dk/