Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2020

Tilføjet: 25. september 2020

Adresse

Ærø Efterskole

Tranderupgade 59

5970 Ærøskøbing

Kontakt

Carl Jørgen Heide, 51 23 27 39 (kl. 18.00-20.00)

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Alt dette i smukke omgivelser på Ærø i det sydfynske øhav.

Om os
Ærø Efterskole er en lille specialefterskole, som ligger på Ærø midt i det sydfynske øhav. Her er vi omgivet af skøn natur i et mindre ø-samfund med ca. 6.000 indbyggere. På Ærø er der trygt at være, og tempoet her gør, at der er god tid til alle de væsentlige ting i livet.

Ærø Efterskole er pt i en omstillingsfase mod større faglighed og specialisering i overensstemmelse med skolens målgruppe. Det stiller store krav til skolens personale ift. en positiv omstillingsparathed og en fælles vilje til at ville.

Ærø Efterskole er godkendt med et samlet særligt undervisningstilbud jf. § 1, stk 4 i Efterskoleloven og modtager tilskud efter bestemmelserne i Efterskoleloven § 26.

Hvem leder vi efter?
Vi leder efter en ny forstander, som skal være det samlende og konsekvente midtpunkt.

Som ny forstander skal du sikre en samlet opbakning ift. den omstillingsfase, som Ærø Efterskole pt er i. Herunder at den valgte omstilling diffunderer ud i skolens praksis og kultur.

Vi søger derfor en forstander:

  • Som har et solidt fundament indenfor undervisning og ledelse
  • Med visioner for skolens fortsatte udvikling
  • Som kan motivere alle medarbejdere til at yde deres ypperste indenfor deres felt

Om jobbet
Som ny forstander skal du ikke blot kunne administrere skolen, men også kunne lede, vise vejen, fastholde kursen og sælge skolen udadtil – både i lokalsamfundet og det professionelle miljø i kommunerne.

Personalegruppen har gennem en længere periode arbejdet procesorienteret med organiseringen af den pædagogiske og praktiske ramme for både undervisning og fritid. Den nye forstander skal formå at tage ejerskab og føre denne udvikling videre i samarbejde med personalet.

Det er vigtigt, at du er en synlig forstander, som ved sin tilstedeværelse og aktive deltagelse i skolens liv sætter et positivt præg på skolens kultur.

Det forventes derfor også, at du som forstander bor i umiddelbar tilknytning til skolen. Skolen har mulighed for at lade en bolig indgå som en del af ansættelsen.

Forstanderen ansættes iht. organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Hvad tilbyder vi

  • Et spændende og udfordrende job, hvor ikke to dage er ens
  • En god atmosfære med dygtigt og engageret personale


Vil du være vores nye forstander?
Inden din ansøgning ser vi gerne, at du besøger skolen og taler med viceforstander Marianne Bliesmann og formanden for skolens bestyrelse.

Du er mere end velkommen til at kontakte formand Carl Jørgen Heide på 51 23 27 39 og lave en aftale om et besøg på skolen. Carl træffes bedst på hverdage mellem kl. 18:00-20:00. Skolen dækker eventuelle rejseomkostninger i forbindelse med et besøg.

Send din ansøgning med relevante bilag til marianne@aeroe-efterskole.dk.

Der er ansøgningsfrist den 18. oktober 2020, og samtaler forventes afholdt i uge 44-45. Tiltrædelse hurtigst muligt derefter.