Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 30. april 2021

Tilføjet: 25. marts 2021

Kontakt

Den frie Lærerskole
Svendborgvej 15, Ollerup
5762 Vester Skerninge

 

Peter Bendix Pedersen, 40 42 20 27 / peter@ƒriskolerne.dk

 

www.laererskolen.dk

Den frie Lærerskole søger en forstander med kærlighed til undervisning, dannelse, frihed og fællesskab.

Vores forstander gennem 10 år har valgt at gå på pension, og derfor søger vi en ny leder, der med nysgerrighed og interesse, indsigt og viden vil være med til at videreudvikle læreruddannelsen til de frie skoler.

Den frie Lærerskole er en 5-årig eksamensfri læreruddannelse med fokus på solide faglige kundskaber og en markant praksis-vinkel, der skiller sig ud på læreruddannelsesområdet.

Den frie Lærerskole er karakteriseret ved en demokratisk samarbejdskultur, hvor både medarbejdere og studerende aktivt bidrager til det forpligtende skolefællesskab. Det er vigtigt, at forstanderen udøver tydelig ledelse båret af tillid og dialog samt forstår at uddelegere ansvar og sikre gennemsigtighed i organisationen.

Vi søger en forstander, der anskuer undervisning, dannelse, frihed og fællesskab som drivkraft i såvel et teoretisk som et praksisnært perspektiv i en fri læreruddannelse, har fokus på udvikling og er interesseret i, at Den frie Lærerskole spiller en vigtig rolle i samfundet.

Læs mere på www.laererskolen.dk, hvor uddybende stillingsopslag også findes. Send ansøgning til nyforstander@laererskolen.dk senest 30. april 2021 kl. 12. Formand Peter Bendix Pedersen kan kontaktes for yderligere oplysninger på 40422027 eller peter@ƒriskolerne.dk