Ansøgningsfrist: 3. august 2020

Flyvesandsvej 27

5450 Otterup

Pavia Haaber Jakobsen / Anne Louise Haaber Hassing, 51 17 27 20

Vi søger en lærer der brænder for efterskolelivet og relationsarbejdet med unge mennesker. Vi vægter fællesskab, nærvær og tillid mellem elever og ansatte højt og derfor er personligt engagement afgørende.

Vi er en naturefterskole på Nordfyn, med linjeundervisning i fagene Jagt, Fiskeri, Islandske heste og Mad & Kultur. Alle elever har Nordisk Friluftstliv som fællesskabende og dannende fag. Vi er en skole der lægger vægt på den enkeltes værd i et forpligtende fællesskab og derfor er ligeværd, tolerance og personlig udvikling væsentlige værdier i arbejdet med elevgruppen. Vi er en bredt favnende skole med elever fra hele Danmark, Grønland, Færøerne og fra Sydslesvig.

Stillingen er en 100% stilling og omfatter følgende fag:

• Dansk i 9. & 10. klasse
  • Tysk i 9. & 10. klasse
  • Idræt i 10. klasse
  • Nordisk Friluftsliv (fællesfag)

Til jobbet knytter sig alm. tilsynsopgaver, aften - og weekendvagter og kontaktgruppelærerfunktion, der naturligt forefindes på en efterskole.

Der vil være mulighed for tjenestebolig på skolen.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist den 03. august 2020 klokken 12.00

Skriftlig ansøgning sendes til: kontor@flyvesandet.dk

Samtaler afholdes 06. august 2020

For yderligere informationer om stillingen kan forstander Pavia Haaber Jakobsen eller viceforstander Anne Louise Haaber Hassing kontaktes på 51 17 27 20