Ansøgningsfrist: 31. maj 2022

5450 Otterup

Karen Friborg, 51 17 27 10
Pavia Haaber Jakobsen, 51 17 27 20

Vi søger en lærer der er brænder for efterskolelivet og relations arbejdet med unge mennesker. Vi vægter fællesskab, nærvær og tillid mellem elever og ansatte højt, og derfor er personligt engagement afgørende.

Vi er en naturefterskole på Nordfyn, med linjeundervisning i fagene Jagt, Outdoor, Fiskeri og Islandske heste. Alle elever har Nordisk friluftsliv som fællesskabende og dannende fag.

Vi er en skole, der lægger vægt på den enkeltes værd i et forpligtende fællesskab og derfor er ligeværd, tolerance og personlig udvikling væsentlige værdier i arbejdet med elevgruppen. Vi er en bredt favnende skole med elever fra hele Danmark, Grønland, Færøerne og fra Sydslesvig.

Som lærer på Efterskolen Flyvesandet skal du varetage undervisning i matematik og historie og samfundsfag. Vi ser gerne, at ansøgeren har interesse i Nordisk friluftsliv.

Som linjefagslærer på hestelinjen vil du, sammen med dine linjekollegaer, være ansvarshavende for vores voksende islandske hestelinjes drift og pasning. Vi forventer du kan varetage formidling og undervisning på flere niveauer, fra nybegynder til den meget øvede elev. Undervisning vægtes højt og du vil få stor indflydelse på den fortsatte udvikling af linjefaget. Vi forventer at du har erfaring med Islandske heste og evt. er certificeret Igennem Dansk Islandske hesteforening med Instruktøruddannelse.

Stillingen er en fast stilling og følgende fag ønskes dækket:

• Linjefagslærer på vores Islandske hestelinje.
  • Matematik.
  • Historie/samfundsfag.

Til jobbet knytter sig kontaktlærerfunktion og alm. tilsynsopgaver såsom, aften- og weekendvagter og deltagelse i skolens rejser i ind- og udland.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist mandag den 31.05.2022 kl. 12.00.

Skriftlig ansøgning sendes til: forstander@flyvesandet.dk

Samtaler afholdes onsdag d. 08.06.2022.

For yderligere informationer om stillingen kontakt venligst sekretær Karen Friborg på 51 17 27 10 eller forstander Pavia Haaber Jakobsen på 51 17 27 20