Ansøgningsfrist: 1. august 2019

Flyvesandsvej 27

5450 Otterup

Pavia Haaber Jakobsen / Anne Louise Haaber Hassing, 51 17 27 20

Efterskolen Flyvesandet søger en lærer pr. 07.08.2019 eller snarest derefter, til en 1-årig ansættelse - stillingen kan evt. forlænges.

Vi søger en lærer der er brænder for efterskolelivet og relationsarbejdet med unge mennesker. Vi vægter fællesskab, nærvær og tillid mellem elever og ansatte højt og derfor er personligt engagement afgørende.

Vi er en naturefterskole på Nordfyn, med linjeundervisning i fagene Jagt, Fiskeri, Islandske heste og Mad & Kultur. Alle elever har Nordisk Friluftsliv som fællesskabende og dannende fag. Efterskolen Flyvesandet er en skole der lægger vægt på den enkeltes værd i et forpligtende fællesskab og derfor er ligeværd, tolerance og personlig udvikling væsentlige værdier i arbejdet med elevgruppen. Vi er en bredt favnende skole med elever fra hele Danmark, fra Grønland, fra Færøerne og fra Sydslesvig.

Stillingen er en 100% stilling og omfatter følgende fag:

• Engelsk i 8., 9. og 10. klasse
  • Samfunds 9. klasse
  • Idræt 9. klasse
  • Outdoor som plusfag (3 timer ugentligt)
  • Nordisk Friluftsliv, i samarbejde med 2 kolleger

Til jobbet knytter sig alm. tilsynsopgaver og den kontaktgruppelærerfunktion, der naturligt forefindes på en efterskole.

Der vil være mulighed for tjenestebolig på skolen.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist den 1. august 2019 klokken 12.00
Skriftlig ansøgning stiles til: kontor@flyvesandet.dk

Samtaler afholdes 5. august 2019

For yderligere informationer omkring stillingen kan forstander Pavia Haaber Jakobsen eller viceforstander Anne Louise Haaber Hassing kontaktes på 51172720.