Ansøgningsfrist: 20. september 2019

Flyvesandsvej 27

5450 Otterup

Pavia Haaber Jakobsen, 51 17 27 20

Stillingerne omfatter følgende fag:

• Fiskerilinje
  • Fællesfaget Nordisk friluftsliv
  • Dansk 10.klasse
  • Dansk 9.klasse
  • Tysk 8. & 9. klasse
  • Idræt 10. klasse
  • Fysik/kemi 9. klasse
  • Fysik 10. klasse
  • Har du ydermere interesse i jagt og er indehaver af et jagttegn, er dette en klar fordel.
  • Har du gode IT kundskaber og samtidig lyst til at være med til at udvikle vores Plusfag Teknologi til januar, er dette en fordel.

Vi søger to efterskolelærere på fuld tid, der brænder for relationsarbejdet med unge mennesker gennem skolens stærke naturprofil, hvor jagt, fiskeri, naturlig mad, heste og friluftsliv er i centrum. Vi vægter arbejdet med det nære fællesskab sammen med vores dejlige elever på en lille skole højt, der er smukt beliggende ved den nordfynske kyst.

Hvis du har interesse i at søge stilling, vil der være mulighed for at blive linjelærer i fiskeri. Her skal du være meget dygtig til at formidle forskellige variationer af fiskeri inden for sports- og fritidsfiskeri på kysten, ved å, søen, og havet samt fjeldet, da vi har flere rejser i Norden med fiskeri. Skolen har et meget flot fiskelokale, samt egen sø til træning med fluestangen. Kysten ligger for enden af vores grusvej med særdeles gode muligheder for havørredfiskeri, hvor der også er stillet et lille strandhus til rådighed for kystfiskerne. Eleverne har forskellige tilgange til fiskeri og det vil kræves, at man som formidler, kan skabe differentieret undervisning på både begynder- og meget højt niveau.

Hvem er vi? Vi er en skole i naturen med fokus på Norden og Rigsfællesskabet.
Vi er en lille efterskole som ser mangfoldigheden iblandt elever fra Nordslesvig, Grønland og Færøerne og Danmark som en kæmpe ressource, da vi oplever forskelligheden iblandt kulturerne som et kæmpe plus for vores skole.

Til jobbet knytter sig alm. tilsynsopgaver og den kontaktgruppelærerfunktion, der naturligt forefindes på en efterskole.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist vil være fredag d. 20. september kl. 12.00
Samtaler afholdes onsdag d. 25. september

Du kan høre nærmere om stillingen ved at ringe til forstander Pavia Haaber Jakobsen på 51172720

Ansøgning skal sendes til kontor@flyvesandet.dk