Ansøgningsfrist: 26. juli 2022

Anne Louise Hassing, 51 17 29 14

Dansk 10. klasse

Tysk 8. og 9. klasse

Og gerne Nordisk friluftsliv og Musik.

Vi søger en lærer der er brænder for efterskolelivet og relationsarbejdet med unge mennesker. Vi vægter fællesskab, nærvær og tillid mellem elever og ansatte højt og derfor er personligt engagement afgørende.

Vi er en naturefterskole på Nordfyn, med linjeundervisning i fagene Jagt, Outdoor, Fiskeri og Islandske heste. Alle elever har Nordisk friluftsliv som fællesskabende og dannende fag.

Vi er en skole, der lægger vægt på den enkeltes værd i et forpligtende fællesskab og derfor er ligeværd, tolerance og personlig udvikling væsentlige værdier i arbejdet med elevgruppen. Vi er en bredt favnende skole med elever fra hele Danmark, Grønland, Færøerne og Sydslesvig.

Som lærer på Efterskolen Flyvesandet skal du varetage undervisning i dansk i 10. klasse og 8. klasse og 9. klasse i tysk. Vi ser gerne, at ansøgeren har interesse for Nordisk friluftsliv eller Musik.

Stillingen er en fast stilling på 85% og omfatter følgende fag:

Dansk i 10. klasse.

Tysk 8. - 9.klasse

Gerne Nordisk Friluftsliv og Musik

Til jobbet knytter sig kontaktlærerfunktion og alm. tilsynsopgaver såsom, aften- og weekendvagter og deltagelse i skolens rejser i ind- og udland. Der er mulighed for personalebolig.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist tirsdag den 26.07.2022 kl. 12.00

Samtaler afholdes fredag d. 29.07.2022

Skriftlig ansøgning sendes til: forstander@flyvesandet.dk

Kontakt: Pavia Haaber Jakobsen