Ansøgningsfrist: 11. juni 2021

Flyvesandsvej 27

5450 Otterup

Pavia Haaber Jakobsen / Anne Louise Haaber Hassing, 51 17 27 20

Efterskolen Flyvesandet søger en lærer pr.01.08.2021 i en fast stilling.

Idet vores friluftslærer har valgt at vende tilbage til Norge, søger vi en efterskolelærer.

Vi søger en lærer der er brænder for efterskolelivet og relationsarbejdet med unge mennesker. Vi vægter fællesskab, nærvær og tillid mellem elever og ansatte højt og derfor er personligt engagement og højt humør afgørende.

Vi vægter certificerede undervisere med kurser i kajak/stand on top, kano, klatring. Du skal være glad for at cykle på mountainbike. Ligeledes vil det være at foretrække, at man har kendskab til turplanlægning da vi rejser på efterårsture og vinterture, samt er uddannet med linje i idræt og engelsk.

Vi er en naturefterskole på Nordfyn, med linjeundervisning i fagene: Outdoor, jagt, fiskeri, islandske heste og mad og natur. Alle elever har nordisk friluftsliv som fællesskabende og dannende fag. Vi er en skole, der lægger vægt på den enkeltes værd i et forpligtende fællesskab og derfor er ligeværd, tolerance og personlig udvikling væsentlige værdier i arbejdet med elevgruppen. Vi er en bredt favnende skole med elever fra hele Danmark, fra Grønland, fra Færøerne og fra Sydslesvig.

Stillingen er en 100% stilling og følgende fag søges:

• Engelsk i 8., 9. og 10 klasser
  • Idræt i 8.,9., klasse og 10 klasse
  • Nordisk friluftsliv (fællesfag)
  • Adventure som plusvalgfag
  • Outdoorlinjen

Til jobbet knytter sig alm. tilsynsopgaver og kontaktgruppelærerfunktion. Der vil være mulighed for tjenestebolig på skolen.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist fredag den 11. juni 2021, klokken 12.00
Samtaler afholdes onsdag den 16. juni 2021

Skriftlig ansøgning sendes til: forstander@flyvesandet.dk

Se vores hjemmeside for flere oplysninger om skolen: https://flyvesandet.dk