Ansøgningsfrist: 16. januar 2022

Glamsdalens Idrætsefterskole

Langbygårdsvej 86

5620 Glamsbjerg

Tina Zimmer,  22 18 34 70 (fra 3. januar 2022)

På Glamsdalens Idrætsefterskole udvider vi køkkenteamet og søger pr 1. marts 2022 eller snarest muligt en ny imødekommende køkkenmedarbejder, der i samarbejde med kollegaer og elever kan tilberede sund og velsmagende mad i vores helt nye køkken.

Vi forestiller os, at du:

• Har erfaring og personligt overskud
  • Har køkkenfaglig uddannelse (ernæringsassistent/kok el.)
  • Har interesse for køkkenet som pædagogisk rum
  • Er god til at samarbejde med både kollegaer og elever
  • Er selvstændig, ansvarsbevidst og besidder et godt overblik
  • Er fleksibel og stabil i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid

Vi kan tilbyde:

• En arbejdsplads med 352 skønne elever og ca 60 engagerede kollegaer
  • En fast stilling på 37 timer med gennemsnitlig 1 aftenvagt og arbejde hver 3. weekend
  • Et afvekslende job, hvor medarbejdere i køkkenet på skift har ansvar for køkkenets forskellige områder såsom opvask, rengøring, egenkontrol, varm mad, bagning, grøntsager, aftensmad mm.
  • Mange faciliteter som skolens medarbejdere må benytte bl.a. fitnessrum, svømmehal, haller mm.

Kan du se dig selv i stillingen, så send en kortfattet ansøgning til køkkenleder Tina Zimmer tina.zimmer@glamsdalen.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Tina, som kan kontaktes fra den 3. januar på tlf 22183470.

Ansøgningsfrist er søndag den 16. januar 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af uge 3.

Yderligere oplysninger om skolen www.glamsdalen.dk

Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg