Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 21. maj 2022

Tilføjet: 9. maj 2022

Adresse

Haarby Efterskole

Assensvej 8

5683 Haarby

Kontakt

Steen Fuglsang, 20 60 90 95
Marianne Billeskov Moss, 42 15 07 22

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Haarby Efterskole søger 1 dygtig træner/lærer pr. 1 august 2022. Der er tale om en fast stilling på 90-100%.

Vores profil hviler på 2 ben - studieretninger og idrætslinjer, så hos os bliver eleverne udfordret både ift. det faglige og det idrætslige. Derfor vil du møde motiverede og målrettede 10. klasses elever.

Som vores kommende medarbejder bliver du en del af en meget engageret og ambitiøs personalegruppe. Vi forventer, at du er i stand til at skabe læring for dine elever gennem høj faglighed, seriøs, varieret og inspirerende undervisning, aktiv elevdeltagelse, professionelle relationer og tydelig klasseledelse.

Du skal være i besiddelse af flere af følgende kompetencer:

  • Håndboldtræner: Du skal træne vores drengehold. De træner 3-4 gange om ugen og alle hold spiller kampe i Efterskoleturneringen og FHF. Du skal tidligere have stået med ansvaret for et eller flere hold og det er en fordel, hvis du har træneruddannelse.
  • Fitnessinstruktør. Vores fitnesslinje er én af vores 4 studieretninger. Eleverne har tre moduler om ugen samt nogle hele studieretningsdage. Vores fitnesselever træner bl.a. op til, at de selv kan blive instruktører. Vi beskæftiger os med kroppens opbygning, så vi ser helst, at du er hjemme i kroppens anatomi og fysiologi og har erfaring med forskellige former for alsidig og funktionel træning. Indholdet er både praktisk og teoretisk. Da det er et stort hold vil I være 2 undervisere på alle moduler. Du skal dog kunne undersvise dem alene.
  • Kontaktlærer for ca. 9-12 elever, hvor den primære opgave består i at være i tæt dialog med eleverne om deres trivsel samt være bindeled mellem skolen og hjemmet.
  • Valgfag. Kan være enten kreative eller idrætslige.
  • Uddannelsesvejledning: Der vil måske også være mulighed for at blive uddannelsesvejleder for enten en eller to klasser afhængigt af ansøgernes kompetencer og erfaring.
  • Gode relationskompetencer: Du skal være stærk i at opbygge relationer til vores unge, deres forældre og naturligvis dine kommende kollegaer.

 

Herudover skal du være indstillet på at indgå i flere af de forskellige efterskoleopgaver, der finder sted i løbet af året, såsom vores tre rejser, teaterprojektet, triatlon, adventurerace m.m. Stillingen rummer ud over de nævnte opgaver også aften-og weekendtilsyn.

Er du efterskolemenneske med stort E, og kan du stå til mål for vores værdier, vores ambitioner på elevernes vegne og vores pædagogiske / didaktiske pejlemærker, så send din ansøgning til nedenstående mail senest lørdag d. 21. maj 2022 kl. 12.00. Samtaler bliver tirsdag d. 24. maj 2022.

For mere information om stillingen bedes du kontakte forstander Steen Fuglsang på 20609095 eller viceforstander Marianne Billeskov Moss på 42150722.
Vi har en forventning om, at du har været inde på vores hjemmeside for at få et indtryk af, hvem vi er, og hvad vi står for som skole. Læs mere om skolen på hjemmesiden www.haarbyefterskole.dk

Ansøgningen sendes til sbf@haarbyefterskole.dk. Mærk mailen med ”Ansøgning HE-maj 2022”. Ansøgning og cv skal sendes i ét samlet pdf-dokument.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!