Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 27. marts 2023

Tilføjet: 14. marts 2023

Adresse

Haarby Efterskole

Assensvej 8

5683 Haarby

Kontakt

Steen Fuglsang, 2060 9095
Marianne Billeskov Moss, 4215 0722

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Er du fagligt og relationelt dygtig, har du masser af drive og brænder du for efterskoleformen? Så har vi et interessant job til dig!

Vi søger tre pædagogisk velfunderede, værdistærke, empatiske og tydelige lærere pr. 1 august 2023, som har en dialogisk og nysgerrig tilgang. Der er tale om tre faste stillinger på 85-100% afhængig af ansøgeres kompetencer.

Haarby Efterskole har vind i sejlene og som vores kommende medarbejder, bliver du en del af en engageret og humoristisk personalegruppe, som kerer sig om hinanden. Der er høj grad af medarbejderinddragelse og kort fra idé til handling. Læs mere om os, vores værdier og profil på hjemmesiden.

Du skal have kompetencer til at varetage flere af følgende opgaver:

 • Dansk, tysk og/eller fransk: Du skal kunne undervise på FP10 niveau og føre eleverne til prøve.
 • Goethe tysk: Du skal undervise i læse, skrive, lytte og talefærdigheder.
 • Begynder spansk: Du skal undervise nybegyndere i spansk – svarende til ca. 1G. Niveau. Intern prøve.
 • Business studieretning: Vores prøvefrie fag In Pro. Der arbejdes projektorienteret og innovativt ud fra forskellige opdrag og cases.
 • Business studieretning: Vores prøvefrie fag Business Basics, hvor eleverne snuser lidt til afsætning og økonomi.
 • Kontaktlærer: For ca. 9-12 elever, hvor den primære opgave består i at være i tæt dialog med eleverne om deres trivsel samt være bindeled mellem skolen og hjemmet.
 • Samling – du skal kunne spille klaver eller guitar, synge og fortælle til vores samlinger.
 • Uddannelsesvejledning: Vejlede og afholde vejledningssamtaler.
 • Ordblinde: Kendskab til læse- og skriveteknologi. Evt. med relevant efteruddannelse. Vi kalder os en ‘ordblindevenlig efterskole’.
 • Hjælpetræner til badminton og dans.
 • Tilsyn/vagter: Aften-, weekend- og nattevagter.
 • Evt. valgfag. Kan være enten kreative eller idrætslige.
 • Pædagogisk støtte: Ift. elever som har brug for ekstra hjælp - fagligt, personligt eller socialt.

Herudover skal du være indstillet på at deltage i skituren til Norge og teatererfaring er en fordel. Du skal også indgå i flere af de andre efterskoleopgaver, der finder sted i løbet af året, såsom projektuger, triatlon, adventurerace m.m.

For mere information om stillingerne bedes du kontakte forstander Steen Fuglsang på 20609095 eller viceforstander Marianne Billeskov Moss på 42150722. Vi tilbyder ikke ansøgere rundvisninger i forbindelse med disse stillinger.

Vi har en forventning om, at du har været inde på vores hjemmeside for at få et indtryk af, hvem vi er, og hvad vi står for som skole. Læs mere om skolen på hjemmesiden www.haarbyefterskole.dk
Ansøgningen sendes til sbf@haarbyefterskole.dk. Mærk mailen med ”Ansøgning HE-2023”. Ansøgning og cv skal sendes i ét samlet pdf-dokument.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Så er du efterskolemenneske med stort E så send din ansøgning til ovenstående mail senest mandag d. 27. marts 2023 kl. 12.00. Samtaler bliver torsdag d. 30.3 og fredag 31.3 2023. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning