Ansøgningsfrist: 6. maj 2021

Maria Have 27 62 29 93
Brian Bastiansen, 40 46 29 67

Vi forventer at du:

• Er en dygtig administrator, der kan planlægge, skabe overblik og formidle det
  • Håndterer alt omkring lærernes arbejdstid, vores årskalender og skema
  • Kan facilitere udviklingen af vores idrætsprofil og linjer
  • Deltager i ledelsen af skolens hverdag og udvikling
  • Er pædagogisk visionær
  • Brænder for efterskoleformen
  • Møder elever, forældre og medarbejdere med respekt, positive forventninger og en anerkendende tilgang

Vi tilbyder:

• Et varmt, harmonisk og humoristisk arbejdsmiljø med både kompetente, engagerede og visionære medarbejdere.
  • Samarbejde med et ledelsesteam, bestående af tre ledere på efterskolen og yderligere to ledere på henholdsvis børnehave og friskole.
  • Et ledelsesteam, der både arbejder med veldefinerede ansvarsområder og arbejder sammen som et fælles team.
  • En skole der arbejder med en anerkendende pædagogik, som vejen til det gode og forpligtende fællesskab.

Hjemly Idrætsefterskole består af 230 sportsglade unge mennesker og 26 lærere samt pedeller, køkken og administrativt personale.
Du kan læse mere om skolen, vores værdigrundlag samt kerneopgave her: www.hjemly.dk
Kontakt pædagogisk leder Maria Have tlf. 27622993 eller skoledirektør Brian Bastiansen tlf. 40462967 for yderligere informationer.

Ansøgning bilagt CV og eventuelle referencer sendes i én samlet pdf-fil, senest d. 6. maj 2021 kl. 14.00 til job@hjemly.dk

Første runde samtaler afholdes tirsdag d. 11. maj 2021.

Tiltrædelse pr. 1 august 2021 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019