Ansøgningsfrist: 18. oktober 2020

Korinth

5600 Faaborg

Kenneth, 21 15 83 15

Korinth Efterskole på Sydfyn er en efterskole med plads til 73 elever. Skolen hviler på et grundlag, hvor værdier som dialog, refleksion, samarbejde og Learning By Doing er i højsædet. Vi har en linjeprofil, hvor eleverne kan prøve forskellige linjer hen over året.
Vi søger pr. 1. december 2020 en uddannet køkkenassistent med køkkenfaglig baggrund. Stillingen er på ca. 25 timer primært i hverdagene. Der vil forekomme aften og weekendarbejde ifm. særlige arrangementer.

Det er afgørende, at du har erfaring i arbejdet med unge mennesker, idet vores elever dagligt medvirker i madlavningen. Alle elever er i køkkenet minimum en uge hen over året. Vi foretrækker desuden at lave så meget af maden som muligt fra bunden. Du er som menneske pædagogisk anlagt, tålmodig og udviser overskud i pressede situationer. I samarbejde med skolens ledelse og køkkenlederen, skal du medvirke i udviklingen af vores profil i køkkenet ift. kostpolitik, bæredygtighed og elevernes maddannelse. Vi ønsker, at køkkenet på vores skole fortsat er et sted, hvor eleverne elsker at lære og være.

Vi betragter vi os selv som en skole, hvor det at eksperimentere med praksis er velset. Du skal derfor være iderig, omstillingsparat, have en god portion humor, og kunne se dig selv i en skoleform, hvor dagene varierer og indimellem kan være lange.

Opgaverne i køkkenet vil være af varierende karakter. Det er derfor vigtigt at du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og sammen med andre, samt er fleksibel i den fællesopgaveløsning. Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at besøge os, bedes du kontakte skolens køkkenleder Kenneth på tlf. 21158315.

Der er ansøgningsfrist d. 18. oktober 2020 kl. 24:00. Samtaler foregår d. 29/10.

Ansøgningen sendes til kontor@korinth-efterskole.dk og mærkes ”køkkenassistent”.

Løn efter gældende overenskomst.