Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 17. april 2023

Tilføjet: 16. marts 2023

Adresse

Korinth Efterskole

Kaj Lykkesvej 9

Korinth

5600 Faaborg

Kontakt

Henrik Vingaard Thrane, 2122 6640
Kenneth Uhrbrand Schärfe, 2115 8315

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi skal i gang med at anlægge et stort udekøkken-projekt, da vi har søgt en masse penge og fået dem. Det involverer tanker om drivhuse med produktion af f.eks. krydderurter, madlavning over bål, køkkenhave og permakultur mm. Eleverne involveres i aktiviteterne da dialogen om bæredygtighed, klimamad og maddannelse er i centrum. Vi er der ikke endnu, men ønsker at komme derhen.

Vi får brug for et empatisk og fremsynet menneske, der kan hjælpe os med at løfte denne opgave, samt byde ind med kompetencer, der rækker ind i denne forståelse af et efterskolekøkken. Du skal arbejde sammen med vores køkkenleder, viceforstander og lærere om udvikling af disse områder. Måske er du kok eller kæmpe madentusiast, eller har brugt dele af dit liv på spændende madprojekter, der har skabt værdi for andre. Du skal kunne arbejde struktureret og selvstændigt, have overblik samt erfaring med forskellige dele af køkkenarbejdet, så som menuplanlægning, madspild, varebestilling og rengøring/egenkontrol. Ikke mindst lysten til at eleverne er en aktiv del af hverdagen. Varieret mad er en vigtig del af vores madpolitik, bl.a. er det grønne køkken og vegetarmad områder, som kunne blive et ansvarsområde under vores kommende kollega.

I løbet af året tager vi på friluftsture, hvor vi ser for os at du skal deltage i et eller andet omfang. Måske er du også friluftsmenneske eller har erfaring med undervisning af unge i køkkenet. Menneskelige egenskaber vægter vi højt. Du skal kunne rumme og have de unge mennesker på sinde, da de er den primære årsag til at vi går på arbejde. Du får kolleger som sparrer med hinanden, og som har det sjovt i en til tider travl hverdag. Selvstændighed samt fleksibilitet ift. aften-og weekendarbejde derfor vigtigt.

Korinth Efterskole har bl.a. fokus på friluftsliv, hvorfor udelivet fremover bliver noget der skal tænkes ind i det pædagogiske arbejde i køkkenet. Vi er en skole med 80 elever, der vælger os på baggrund af vores mangfoldige linjefagsprofil og friluftslivet, som alle elever prøver kræfter med i løbet af året.

Stillingen er fra 1. juni 2023 på 30 timer/ugen, primært i dagtimerne med mulighed for på sigt at øge timetallet afhængigt af inddragelse i undervisningsaktiviteter og/eller tilsynsopgaver, hvis dette har interesse.

Er du interesseret i at medvirke i udviklingen af køkkenet på Korinth Efterskole, kan du kontakte forstander Henrik Vingaard Thrane på mobil 21226640 eller køkkenleder Kenneth Uhrbrand Schärfe på 21158315.

Frist for ansøgning er d. 17. april 2023. Samtaler afvikles i starten af uge 17, ligesom vi ønsker at se dig i aktion i 3-4 timer i køkkenet i slutningen af uge 17.

Ansøgningen mærkes ”kok/madentusiast” 2023 og sendes til
kontor@korinth-efterskole.dk.