Ansøgningsfrist: 25. juni 2021

5935 Bagenkop

Anette Ingemansen, 30 57 99 19
Torben Sindet. 30 34 02 22

Magleby Efterskole er en ordblindeefterskole på Langeland, der er godkendt som et samlet særligt undervisningstilbud for elever med læse- og stavevanskeligheder.
Vi laver skole med udgangspunkt i at ethvert menneske er unikt og rummer en bred vifte af udviklingsmuligheder. Vi tilrettelægger både undervisningen og samværet med afsæt i den enkelte elevs behov.
I et hjemligt miljø, der har fokus på fællesskaber, en lang række valgfag og en målrettet faglig undervisning, arbejder vi frem imod at øge elevernes motivation for læring og tro på egne evner.

Vi har brug for, at du

• har stærke kompetencer indenfor matematik og naturfag.
  • har lyst til, og også meget gerne erfaring i, at undervise elever med læse- og stavevanskeligheder.
  • vil kunne undervise i idrætsfag og andre af skolens mange valgfag.
  • kan se sig selv være en del af et sprudlende efterskolemiljø, hvor man bliver en betydningsfuld voksen for 84 unge mennesker.

Vi kan tilbyde dig

• en skole i en rigtig god udvikling og med god søgning.
  • et engageret lærerteam, der alle brænder for at gøre en forskel for skolens målgruppe.
  • undervisning på mindre hold eller på hold med 2-lærerordning.
  • PD modul i læse- og skriveteknologi.
  • mulighed for at flytte ind i en af skolens tjenesteboliger

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Stillingen har tiltrædelse 1. august 2021 eller snarest derefter. Ansøgningen sendes som en samlet PDF-fil til mail@anetteingemansen.dk senest fredag den 25. juni kl. 12.

Samtaler forventes afviklet i starten af uge 26.

Du kan læse mere om skolen på hjemmesiden www.mafe.dk. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skolens midlertidige leder, Anette Ingemansen på 30 57 99 19 eller TR, Torben Sindet på 30 34 02 22.