logo
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. juli 2024

Tilføjet: 24. juni 2024

Adresse

Magleby Efterskole

Kirkeby 20

5935 Bagenkop

Kontakt

Forstander Henrik Madsen, hemadsen@mafe.dk / 2073 5067

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Magleby Efterskole er en ordblinde efterskole i udvikling, med et progressivt læringsmiljø og med et engageret lærerteam, som spiller hinanden gode og får ting til at lykkes.
Vil du være en del af holdet, så send os din motiveret ansøgning og CV i en samlet PDF.

Vi søger efterskolelærere som…

  • Er faglig kompetent til at undervise, og føre til eksamen, i ét eller flere af følgende fag: dansk, engelsk, fysik, kemi, idræt og eller matematik, kulturfag og naturfag
  • Kan undervise i kreative fag som musik, event, innovation, AI, teknologi og/eller seksualundervisning eller noget helt 7.
  • Et stort plus er, hvis du kan arrangere og spille til samling.
  • Har en anerkendende tilgang til eleverne.
  • Ser sig selv som holdspiller med fokus på team- og relations arbejde.
  • Har lysten til at undervise ordblinde elever.

Magleby Efterskole er en ordblindeefterskole for 87 normaltbegavede unge med læse- og skrivevanskeligheder. Skolen ligger i smukke opgivelser på Langeland fem kilometer nordøst for Bagenkop. Hos os bliver unge og teenagere mødt og rummet som hele mennesker med styrker, udfordringer og forskellige måder at lære på. Vi tror på, at alle har noget at bidrage med, og vi går op i at bygge gode fællesskaber, hvor alle er velkomne.
Vi tilbyder 8., 9. og 10. skoleår, og vi forventer derfor, at du kan føre elever til prøve i 9. og 10. klasse. 
Undervisningen skal være varieret, og du skal gerne have kendskab til appwriter og andre hjælpemidler. Du kan forvente divergens i elevernes faglige ståsted, så undervisningsdifferentiering vil være centralt i din planlægning af undervisning.

Du vil indgå i et lærerteam, der lige som du, har lyst til at engagere sig i livet på en efterskole med både undervisning, tilsyn,samvær. og for hvem udvikling af elevens faglige, sociale, og personlige udvikling er i højsædet.
Du bliver en del af et medarbejderteam bestående af 31 kolleger, hvor vi alle har lyst til teamsamarbejde med dig omkring dine opgaver.

Derudover vil du blive kontaktlærer for 6-8 elever, hvor den primære opgave består i at være sparringspartner for de unge, samt kontakten til forældrene.

Vil du vide mere om skolen så gå ind på vores hjemmeside https://maglebyefterskole.dk/ og ønsker du en rundvisning så kontakt efterskolens forstander Henrik Madsen: hemadsen@mafe.dk eller mobil på 20735067.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.
Ansøgningen sendes i en samlet PDF til ansogning@mafe.dk

Ansøgningsfrist senest den 20. juli, samtaler finder sted løbende og senest i uge 31