Ansøgningsfrist: 18. august 2021

Torpegårdsvej 19

Sønder Nærå

5792 Årslev

Majken (køkkenleder) / Mikael (forstander), 65 99 11 99 (fra 2. august)

Vores efterskole ”vokser” og vi får brug for flere dygtige hænder i køkkenet. Derfor søger vi en ernæringsassistent/køkkenassistent til 30 timer om ugen, som sammen med 2 andre og en håndfuld elever, skal lave sund, velsmagende og spændende mad til 80 elever og ansatte hver dag.

Vi forventer:

• At du er uddannet ernærings- eller køkkenassistent eller lignende, og gerne vil stå i det ”varme” køkken
  • At du med godt humør er klar til alle opgaver i et efterskolekøkken – med alt fra opvask, rengøring og til at have lyst til at arbejde sammen med efterskolelever, som deltager i køkkenarbejdet.
  • At du kan arbejde selvstændigt, er stabil og fleksibel i hverdage og weekender

Vi tilbyder:
En god arbejdsplads på en kombineret fri- og efterskole, hvor vores hverdag betyder meget, men også hvor arrangementer om aftenen og i weekender har en plads.

Jobbet er en fast stilling på 30 timer ugentligt.

Løn efter anciennitet.

Ansættelse 1. oktober – gerne før.

Spørgsmål til jobbet kan fra 2. august rettes til Majken (køkkenleder) eller Mikael (forstander) på 65 99 11 99.

Ansøgningen med relevante bilag sendes samlet til ansoegning@1858.dk senest onsdag d 18. aug.
Samtaler vil blive afholdt i uge 34.